Johan Freemen Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 10, 2019 Rólam pár mondat:Juhász Bence-nek hivnak 15 Éves vagyok. Gyöngyösön Élek.Hobbim a Kézilabda 5 éves sportolom.Jelenleg 1 tesvéremel és anyukámal,apumal Élek. Szabadidőbmen MTA-zok Kédilabdázok,focizok és néha kisseb játékokat programozok most mappernek tanulok mert rá jöttem hogy elégé jól megy.Sok minden érdekel az életben amit még nem tudok. Amit el szeretnék érni ezen a szerveren: 2.000000$ Fullos BMW M5,Főadmin! Pózitivumok Rólam: Barátságos,Kiváncsi,Előretörő,Csapatban müködő. Negativumok Rólam:Kissé akaratos,Könyen meg tudok sértődni ha olyan dolgot mondanak (pl: Anyád stb),Néha napján lusta kissé,Néha Elhülyéskedek dolgokat ha olyan a dolog. Az admin Feladata:Azt tenni ami a játékos problámályát megoldja ha "RP alatt Bajban van a játékos pl: Elfut az PG-nek minősül,Ha ki lép vagy le lép az adott ilető szakcionálni kell! És ha valamit nem tud a játékos akkor a helyes ic élet felek kell oktatni nem minden esetbe ha ö ilegelis frakcióba szeretne akkor abba megy de ha pl: 750$-ja van és annyi egy telefon és nem tudja meg venni akkor ki kell venni 1$ és meg van oldva. Napi Aktivitásom: Most mivel nyár van 6-7 órát tudnák max duty-ban de ha kedődik a suli akkor 3-4 órát többet nem szerintem (adminduty idő 2-3 óra. Azért engem: Mert Tapasztalt vagyok admindisztrátor téren mert elég sok szerveren kisebb nagyobb szerveren admin voltam FA Fejlesztő rang alatt minden voltam. És elég jól tudok cspatban müködni. Vélemény Admin Team-ről:Az Admin csapat alapjárat-ban is nagyon jó de ha esetleg engem is fel vennének jobb lenne.És lehet hogy több player jönne fel. IC Rólam: Igazából 2019.08.10-én regisztráltam aznap dolgoztam össze jöttem egy fiuval aki igazából haverom és meg tetszett nagyon a szerver tervezem majd frakcióba jelentkezni! Admin jail/bann: Még soha nem volt! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 A helyesírásra figyelhettél volna. Valamint szerintem ez elég kevés! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 - Nem a megadott szempontok alapján lett megírva a jelentkezés. Az nem baj, ha hozzáraksz kiegészítésképpen saját szempontot, de a kötelező szempontok legyenek benne megválaszolva! - A külalak nagyon nem jó. Semmilyen szövegszerkezet nincs benne. - Kevés Nem támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések