Zakar Nikolaj Létrehozva: Június 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 30, 2021 IC/InGame neved: < Aiden Patel > A ban időpontja: < 2020 október körül > A ban oka: < szerverszidás, szerver hírdetés+DM > A ban időtartama: < perma > Admin neve, aki bannolt: < @Martinez > Miért szeretnéd az unbant? < hát, hol is kezdjem... ez már nem az első, nem a második, hanem a sokadik UB kérelmem, ennek oka az, hogy nagyon szeretnék ide visszatérni a régi ismerősökhöz, megbántam amit csinaltam, egyszerűen néha vannak ilyen napjaim amikor teljesen elvesztem a fejemet, és nem gondolok bele abba, ami történni fog. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni,és mivel ez már kb a 6-7. UB kérelmem, remélem hogy kaphatok egy VÉGSŐ esélyt. Múltkor lehetett volna egy esélyem, de Daniel mashogy bírálta az UB kérelmet, amit meg is értek, de szeretnék bizonyítani, hogy megtanultam magam kontrollálni, és mashogy tudok már állni a dolgokhoz! > (nem tudok fórum ub-t kérni, mivel nem emlékszem arra sem, hogy milyen emaillel csinaltam a fiókomat, így addig megkérek minden adminisztrátort/modit, hogy ne bannolja ki a fiókomat, ameddig ez nincs elbírálva :)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2021 Szia ! Leírom a kritériumokat, és ha ezeket elfogadod akkor megkapod az UB-t, és UB fejében 600 perces adminjail-t kapsz.. Bármilyen adminjail, OOC stílus esetén visszakerül rád a perma ban és UB nem lesz többet. Ha a társaiddal nonozol újból akkor nem csak te fogod kapni a ban-t hanem ők is részese lehetnek ha olyan mértékben követitek el. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések