Stella Henderson Létrehozva: Július 2, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 2, 2021 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Triád Maffia Panaszra tett játékos IC neve Renvédelem Panasz oka: Túsz ejtésre többszöri hirdetésre nem jöttek ki. Pedig volt 2 rendvételmis is. Illetve amint elengedtük a túszt a PD 2 sarokkal odébb igazoltatni akart 2 frakció társunkat. Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/ddFZ32m https://pastebin.com/AWxSeGcw [2021-07-02 22:38:11] [Output] : Justin Reid mondja <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjármű sofőrjét, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben Lehet van hamarabb felszólítás. Illetve még azt nézze a bíráló admin, hogy amikor én voltam PD-s egy féltúszejtés egyedül kellet végig csinálnom. A felénél jött oda Martinez segíteni. Edited Július 2, 2021 by Sayaka Akimoto 3 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Július 2, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 2, 2021 Hali! Tudom hogy én nem tartozom a pk-hoz(elfogom fogadni a hibapontokat is) Viszont minimum 3 rendvédelmi tag kell egy túszejtés elkezdéséhez, azpedig hogy kétsarokkal alrébb igazoltatott a pd, teljesmértékben ic ügy. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Július 3, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2021 (módosított) A túszejtés nincs emberhez kötve. A szerverszabályzatban nincs bele írva, hogy hány Pd-s kell. Edited Július 3, 2021 by Sayaka Akimoto Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Július 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2021 Édes istenem ezért pk-t rakni.... 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2021 Srácok amúgy akinek semmi köze hozzá az miért comentel? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2021 (módosított) Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni ! Ahogy látom az érintettek, már megtették a választ, ez esteben, felülvizsgálni fogom a PK-t. Ami szemetszúr, hogy az egyik képen PM-be, kaptatok egy választ, hogy nincs elég Rendvédelmis. Minimum 3DB Rendvédelmis kell egy túszejtéshez.. Így szerintem ez tiszta sor, hogy miért nem mentek ki. Az igazoltatást nem is értem, hogy azzal mi a gond. Mivel bármikor félre állíthatnak, akár egy szabálysértés, vagy rutin ellenőrzés miatt szúró próba szerűen. Figyelembe veszem, hogy kimentél egyedül Sayaka a túszejtésre, viszont nem mehettél volnaki mivel nem volt meg a kötelező Rendvédelmis. Az is felmerül, hogy túl erő. A PK-t jogtalannak ítélem! Zárom/helyezem. Edited Július 3, 2021 by Ryder 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések