Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

PK a PD-re

Stella Henderson

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Triád Maffia

Panaszra tett játékos IC neve

Renvédelem

Panasz oka:

Túsz ejtésre többszöri hirdetésre nem jöttek ki. Pedig volt 2 rendvételmis is. Illetve amint elengedtük a túszt a PD 2 sarokkal odébb igazoltatni akart 2 frakció társunkat.

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/ddFZ32m
https://pastebin.com/AWxSeGcw

[2021-07-02 22:38:11] [Output] : Justin Reid mondja <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjármű sofőrjét, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben

Lehet van hamarabb felszólítás.

Illetve még azt nézze a bíráló admin, hogy amikor én voltam PD-s egy féltúszejtés egyedül kellet végig csinálnom. A felénél jött oda Martinez segíteni.
Edited by Sayaka Akimoto
  • Like 3
  • Haha 3

Sziasztok !

A PK-t én fogom bírálni !

Ahogy látom az érintettek, már megtették a választ, ez esteben, felülvizsgálni fogom a PK-t.

• Ami szemetszúr, hogy az egyik képen PM-be, kaptatok egy választ, hogy nincs elég Rendvédelmis. Minimum 3DB Rendvédelmis kell egy túszejtéshez.. Így szerintem ez tiszta sor, hogy miért nem mentek ki.
  • Az igazoltatást nem is értem, hogy azzal mi a gond. Mivel bármikor félre állíthatnak, akár egy szabálysértés, vagy rutin ellenőrzés miatt szúró próba szerűen.
  • Figyelembe veszem, hogy kimentél egyedül Sayaka a túszejtésre, viszont nem mehettél volnaki mivel nem volt meg a kötelező Rendvédelmis. Az is felmerül, hogy túl erő. 

A PK-t jogtalannak ítélem!

Zárom/helyezem.

Edited by Ryder
  • Like 3

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.