Jump to content

Kendrick Wilson PD jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Vakhal Máté

Mikor születtél?
2008.05.26

Mondj pár szót az aktivitásodról!
Nyári szünet alkalmából eléggé sokat tudok a szerveren lenni

3-4 óra naponta,de ennél több is lehet.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?

Piru,Triád,2x PD,MS

Miért ezt a frakciót választottad? 

Mert megjött a kedvem kicsit ismét az RP-nek ezen az olsalán is álni,amikor régen PD-s voltam szerintem senki nem csalódott bennem mindíg megpróbáltam a maximumot nyújtani. Az öszíntét bevalva jobban szerettem az Illegál RP-t,de attól függetlenűl ez is egy nagyon jó frakció.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?
igen.

Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.
Máténak Hívnak Pest megyében élek, általában haverokkal horgászni szoktam,vagy focizni. tanulmányi eredményeim nem a legfényesebbek,most megyek 8.-dikba, alapvetően vendéglátóiba szeretnék menni, vagy fodrásznak ezeket a nyári szünet alatt van időm átgondolni.

Csatolj képet az UCP-dről!
https://imgur.com/a/P9KoRAu
 37850

IC Rész

Jelentkező neve:
Kendrick Wilson
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos, 1998.02.23
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Victoria Walker
 Jelentkező apjának neve:
Kendrick Smith
 Előző munkahelye(i):
Olaj finomító,vízimentő.

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Természetesen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

Ebben a munkában az összetartás, egymás kisegítése a legfontosabb. Ez a frakció az együtt működés nélkül nagyon nehezen,sőt lehet nem is lehetne egyben tartani.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Anyukám Magyar,apukám amerikai volt.Mikor megszülettem Los antos éltünk .Szerencsére egy eléggé jó helyre költöztünk.Nagyon szerettem ott élni.Majd jött egy váratlan pillanat anyukám Victoria Walker elhunyt.És először nem tudtuk hogy miben halt meg és hol.És sajnos jött az infó.Állítólag a munka helyen ölték meg.És akkor jöttek a rendőri intézkedések.És engem is megkértek a rendőrök,hogy segítsek a nyomozásban.És tudtam is segíteni csomó minden be.Utána sajnos nem derült ki,hogy ki tehette ezt a tragédiát.És ezek után én is szerettem volna a rendőri intézkedésekben részt venni.

Köszönöm ha végig olvastad a lapom! várom a visszajelzést!

• Like 3

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.