Jump to content

Kennedy Dylan PD Jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Bartus Gergő >
Mikor születtél?
< 2007.01.28. >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Napi 4-5 órát, de függ a szerveren lévő játékosok számától>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen voltam, itt a PD-ben Kadét, illetve voltam másik szerveren a PD Leader-e.

Emellett voltam: MS13, és Triád Maffiás. [NNI, TEK]>

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert mindig is érdekelt a bűnüldözés >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen, Rendelkezem !>
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
<  

Sziasztok! Gergőnek hívnak, és 14 éves vagyok. Jelenleg Móron élek, Fejér megyében. Születésem óta itt élek, és ebben a városban is nőttem fel, emellett ebben a városban jártam az Általános iskolát is. Sajnos egy örökletes, és kifejezetten veszélyes betegségem miatt nem sportolhatok, amit nagyon sajnálok, mivel nagyon szeretem a jégkorongot, és kis korom óta ezt a sportot szerettem volna űzni, de sajnos nem sikerült. Nemrég elérkezett a továbbtanulás, és mindenképpen egy informatikával foglalkozó iskolát szerettem volna megjelölni, és úgy látom, hogy sikerült megtalálnom azt, ahol el tudnám képzelni a jövőmet. A kedvenc elfoglaltságom, a programozás, és a barátaimmal való közös játszás. Programozásban, legfőképpen a LUA-val foglakozok, és ehhez is értek a legjobban, emellett sokat használom a HTML-t is, nemrégiben elkezdtem foglalkozni jobban a CSS-el, hiszen ez a HTML egyik alapköve, ha foglamazhatok így.

Mint említettem, nagyon szeretek videó játékokkal játszani, de inkább csak a multiplayer játékokkal. És ez a másik hobbim, kiskorom óta játszok League Of Legends-el, és Counter-Strike-al, majd ezek után berántott az MTA varázsa, amit mai napig játszom.

Eleinte RP-s videókat néztem, főleg SeeMTA-ról, majd 2018-ban amikor megérkezett a FiveM, azok után inkább azzal, és annak közösségével foglalkoztam. Innen is nagyon sok videót néztem, és szerintem ez is hozzáadott ahhoz, hogy elkezdjek programozni.

Ha nem játszom, akkor a szabadban vagyok, és azt a sportot űzöm, amit még is lehet, ami nem más mint, a vitorlázás. Már 2 éve versenyszerűen vitorlázok, és az eddigi legnagyobb élményem, a tavaly nyári Adrián való vitorlázás volt, ahol egészen Olaszország határáig vitorláztunk el. A legnagyobb elért eredményem, a kékszalagon való versenyzés volt, amely Magyarország legnagyobb vitorlás versenye a Balatonon.

>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/GQkcm7W >

IC Rész

Jelentkező neve:
<
Kennedy Dylan >
 Jelentkező születési helye, ideje:
<
01/28/1998, Los Santos>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Holaday Dylan>
 Jelentkező apjának neve:
< James Dylan>
 Előző munkahelye(i):

< Olajfinomító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, Rendelkezem >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Nekem az a véleményem a csapatmunkáról, hogy közös erővel hamarabb be lehet fejezni egy feladatot. Akkor jó ha a csapat tagjai kedvesek és segítőkészek egymással.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
<

Kennedy Dylannek hívnak, 22 éves vagyok. Egy vidéki kisvárosban nőttem fel nyugaton, de sajnos a gyerekkoromban nem volt minden fenékig tejfel, nem volt felhőtlen a gyeremekkorom. Egy úgynevezett Haemophilia nevű örökletes betegséggel születtem, ami súlyos vérzékenységet jelent.

A születésemet követő éveimet alapvetőn meghatározta ez a betegség, mivel nagyon kellett vigyázni magamra - ne essek el, ne üssem meg magam - mert akkor nagyon könnyen ízületi bevérzés következett be, ami egyenlő volt a kórházba vonulással és a sok orvosi vizsgálattal, vérvétellel. 10 éves koromra szerencsére sikerült a betegségen egy kicsit javítani, így elkezdtem sportolni, azon belül is versenyszerűen úszni.

A rendszeres úszás miatt egyre kevesebb izületi problémám volt, de az egyik versenyen sajnos megcsúsztam a medence partján és elszakadt a térdszalagom.

Ez előtt is sokat találkoztam orvosokkal és doktorokkal, de az akkor kiérkező mentősök nagyon nagy hatást tettek rám. Ekkor éreztem azt, hogy nekem is segítenem kell más embereken, de úgy, hogy emelett én is egy betegséggel küzdök, és pont azért szeretnék segíteni mert átérzem a problémáikat.

Így ezt tűztem ki magam elé célnak.

Az általános iskola után egy egézségügyi középiskolába jelentkeztem, ahová fel is vettek, és a felvételt követő években mindent megtettem, hogy a célomat elérjem.

Miután végeztem a középiskolával, az Katonaorvosnak jelentkeztem a hadseregbe, így kiképzést is kaptam, és szolgáltam is 3 éven át.

Ezek után leszereltem a hadseregből, és jelentkeztem a Redőrakadémiára, és szolgáltam is egy éven át SanFierrói rendőrség állományában.

>

Edited by Kennedy Dylan
Elírás
  • Like 2
  • Zavaros 1

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.