Tyler Clark Létrehozva: Július 8, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 8, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Tomi-nak hívnak > Mikor születtél? < 2007.Jún.5. [14 éves] > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Mivel nyár van ilyen időszakban 5-6 óra fixen, ha nem tudok lenni jelentem. Iskola időben pedig 2-3-4 óra, de ha kevesebb jelentem. Akár az egész időmet a frakcióra szánom. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Ezen a szerón: OMSZ, ORFK, Taxi, Piru, Triád Máshol: ORFK, Taxi, OMSZ, Crips, LCN, Szerelő stb > Miért ezt a frakciót választottad? < Én úgy gondolom, hogy kevés a PD-S/aktív PD-s ezért kéne tag. Illetve úgy gondolom, hogy itt lenne a legtöbb akció és tetszik az ORFK frakció. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Hali! Engem Vásárhelyi Tominak hívnak és 13 éves vagyok. Erdélyben élek egy Szatmárnémeti kis városban. Az iskolai tanulmányom 5-ös, kedvenc tantárgyaim: Történelem, Földrajz. A kedvenc sportom, amit 2 és fél éve űzöm az a kosár. A hobbim a freestyle rollerezés és sütés/főzés. Nagyon szeretek utazni, eddigi legszebb helyek ahol jártam:Horvátország és Görögország. A célom az életben, hogy körbe utazzam a Földet. Jelenleg 2 játékkal játszom a gépen: MTA, Fortnite, régebben: GTA V, Rocket Leauge, CS:GO. Egy éve RP-zek és másfél éve nézek RP-s videókat. Erre a szeróra kb 7-8 hónapja találtam rá ez idő alatt már voltam: AS,OMSZ Leader, LS-AMV Leader, Piru Leader, Crips Leader. A kedvenc évszakom a nyár mert ilyenkor talizhatok többet a barátaimmal, kosarazhatok és rollerezhetek a szabadban. Jelenleg az anyukámmal élek 1-2 éve, addig apukámmal éltem. Hárman vagyunk testvérek van egy nagy 16 éves és egy kicsi másfél éves. A TV-ben sokat szoktam nézni focit, de mikor megy akkor Forma1-et szoktam nézni. A kedvenc focistám: Messi és Mbappé. A kedvenc Forma1-es pilótám: Max Verstappen. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Jailek/Bann - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com) > IC Rész Jelentkező neve: < Ryan Lugo > Jelentkező születési helye, ideje: < California-1998.Június.16. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Olivia Smith > Jelentkező apjának neve: < Jacob Lugo > Előző munkahelye(i): < Járműszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Természetesen igen! > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem a kollégák közötti együtműködés nagyon fontos egy ilyen munkában. Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy ügyet, ha összetartó a cspat. Én szívesen dolgoznék együt másokkal. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Ryan Lugo a nevem és 23 éves vagyok. Eddig járműszállító voltam, de áttérnék az ORFK-ba. A hobbim a futás és úszás. A kedvenc sportom a foci és kosár. Jelenleg a vagyonomban áll: 3 Lada, Reefer, 1 Mountain Bike és egy Harley Davidson motor. 4-en vagyunk testvérek és a másik 3 testvérem külföldön dolgozik. Egy gazdag családban nőttem fel, apukám rendőr, anyukám pedig szakács. Egyben azért is szeretnék rendőr lenni, hogy a családban vigyem tovább a hagyományt. Eddig a városban több munkát kipróbáltam: Mentős, Vizimentő, Uttisztító stb, de a rendőr életet találom érdekesnek. Még nem találtam meg azt az embert akivel az életemet szeretném leélni sajnos, de várakozok rá. Szerintem alkalmas lennék egy rendőrnek, mivel mindenem megvan ami kell hozzá. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 8, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 12, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2021 Kedves jelentkező! A Lapját a vezetőség ujrabírálta, és úgy döntött, hogy elfogadja. ((Privibe keress időpontért meghallgatásra) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések