Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Jhony Deagle Adminsegéd jelentkezése

Jhony Deagle

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Szabó Attila vagyok 16 éves. 6 éve játszok RP szervereken.Régebben fociztam,de egy baleset miatt abba kellet hagynom. A baleset után 4x voltam műtve (6 szor kellet volna de 2-őre nem mentem el).Sajnos elöl fent 2 műfogam van a baleset miatt. Jelenleg a focit hobbiként "űzöm",és e mellet Mountain Bike-ozok, illetve pingpongozok,kosarazok,és gördeszkázok. Régebben a foci után UltimateFrizbi-ztem(igen van frizbiből is versenyszerű sport).6 év alatt sok helyen megfordultam mint frakció leader,és mint admin. SecondMTA 1-es admin, és kisseb szervereken Fő admin,és a felett.Ennyi idő alatt elmondhatom,hogy volt "szerverem" ami nem élt sokáig. Budapesten élek, és Számítógép Szerelő és Karbantartónak tanulok. 9-ben megvolt az első vizsgám, amire nem vagyok túl büszke mert 3-as lett. Évvégi átlagom 3,50-lett,ami nem a legjobb, de magamhoz képest jónak tartom, mivel nem épp szeretek tanulni.

• Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

A szerveren sokat vagyok elérhető, mivel mentő leader vagyok (igazgató). Tul nagy vagyonom nincs, max egy Chevelle 4 versennyel. Kr3mx-nek segitettem betanitani egy kezdő játékost aki nem tudott RP-zni. Elmagyaráztam, mit szabad,mit nem, és adtam egy oldalt ahova levannak írva a(z) RP szabályok. Azóta ha látom kevés az admin megkérdezem kaphatok-e IDG-AS-t ,hogy segitsem a munkájukat.

• Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

1-szer azis meglett beszélve az adminnal, igy ugymond jogtalan jail.

https://imgur.com/a/uGyNptN

• Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Egyszerse

https://imgur.com/a/uGyNptN

• Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.

Szerintem a feladatai:

-Segiteni a játékosokat

-Betartatni a szabályokat

-Igazságosan kiszabni a szankciót a bűnös játékosra.Ide tartozik az érme két oldala is. Erröl lentebb.

Érme kétoldala:Ez annyit tesz ,hogy mind a két felet meghallgatjuk, bizonyítékot gyüjtünk. Bizonyitéknak megfelel:

-Videó

-HTML log

-Kép

-Console log, amin látszik az időpont.

-Egy adminisztrátornak kötelessége a legjobb tudása szerint bírálni az ügyet. Ha nem tud dönteni, kérhet nagyobb admintól segitséget a bizonyítékok bemutatása után. Így ketten tudnak dönteni.

• Aktivitási idő.

Nincs suli igy 4-5 óra, de több is lehet, suli idő alatt 3 óra napi szinten.

• Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

Én személy szerint szeretek csapatba dolgozni. Az ember új barátokra, ismerősökre tehet szert. A csapatmunkába az a legjobb,hogy az ember mindig számíthat a társaira ha bajvan, és ez oda vissza igaz. Mindenki mindekivel tisztelet tudóan kell tudjon beszélni  a konfliktusok elkerülése végett. Ha mégis lesz konfliktus tudniuk kell normálisan moderáltan megbeszélniük, hogy ne romoljon a csapat munka.

• Miért pont téged válasszunk?

Nem mondom válasszanak engem, nem kötelező. Ez te/ti/maga/maguk döntik el ,hogy engem választanak. De egyébként kitartó, békés, nyugodt ember vagyok. Nem vagyok haragtartó, és álltalában igazságosnak tartom magam, de ezt mindenki magának dönti el.

• Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Szeretek a játékosoknak segíteni, illetve mivel ez Adminsegéd rang, így az adminok munkályát is tudom könnyiteni.

• Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Békés vagyok

-Aktív

-Rendszerető

-Betartatom a szabályokat (kinek negativ,kinek pozitiv)

• Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Néha lusta vagyok

-Nem szeretem ha hazudnak nekem

-Ha fáradt vagyok kicsit szabad szájubb is(ritka eset)

-Betartatom a szabályokat (kinek negativ,kinek pozitiv)

Edited by Jhony Deagle
véletlenül üresen küldtem be

Nem tartom negatív tulajdonságnak azt, hogy betartatod a szabályokat. Másrészről ezt írtad mindkét tulajdonságodhoz. Egy adminnak például ez is a feladata.

Másrészről, az sem negatív tulajdonság, ha hazudnak neked. Ez az ő negatívuma és egyben erkölcstelensége is.

A jelentkezésbe időt fektettél, viszont:

1. Sok, súlyos nyelvhelyességi hiba van benne.
  2.  Nem egységes és olvasó-barát szövegszerkesztés.
  3.  ,,Miért pont téged válasszunk?" részben nem el kellett volna mondanod a szabad döntésünk jogát, hanem meg kellett volna győznöd minket, hogy te nyerd meg ezt a pályázatot.El kellett volna mondanod, hogy a többiekkel szemben neked milyen plusz tulajdonságod van, amit a szerver, a közösség és a társaid javára tudnál fordítani.

Ezek tekintetében:
Nem támogatom!

• Like 1

Szia, köszi az építő jellegeű kritikát! Gyorsan válaszolok is a "gondok"-ra

1: Van kissebb diszleksziám (nem tudok hibátlanul írni, vagy nem tűnik fel a helyesírási hiba), illetve mint láthatod, az éjjel folyamán írtam a lapot.

2:Én a SuperAdmintól azt kaptam, hogy ez a minta, így nem szerkesztettem át

3:Nem erösségem magam dicsérni, és de mindenki magadönti el,hogy pozitiv, vagy negatív dolog neki,hogy a szabályt betartatom. Az,hogy mibe vagyok jobb mint a többeik? Lehetne kezdeni sorolni úgymond "hazugságokat" de én úgy vagyok vele,mindenki magának eldönti mibe vagyok jobb, és mibe vagyok rosszabb dolgokban.

De azért köszönöm.

UI:Tudom helyesírási kézség kell, azaz gyorsan kell írni, illetve helyesenírni, és ez alol a diszlekszia nem mentség, de attól még SZERINTEM mindenkinek kell adni egy esélyt. Ide tartozik ,hogy szintén nem mentség ,hogy éjjel készült a lap.

1 órája, Jhony Deagle said:

Szia, köszi az építő jellegeű kritikát! Gyorsan válaszolok is a "gondok"-ra

1: Van kissebb diszleksziám (nem tudok hibátlanul írni, vagy nem tűnik fel a helyesírási hiba), illetve mint láthatod, az éjjel folyamán írtam a lapot.

2:Én a SuperAdmintól azt kaptam, hogy ez a minta, így nem szerkesztettem át

3:Nem erösségem magam dicsérni, és de mindenki magadönti el,hogy pozitiv, vagy negatív dolog neki,hogy a szabályt betartatom. Az,hogy mibe vagyok jobb mint a többeik? Lehetne kezdeni sorolni úgymond "hazugságokat" de én úgy vagyok vele,mindenki magának eldönti mibe vagyok jobb, és mibe vagyok rosszabb dolgokban.

De azért köszönöm.

UI:Tudom helyesírási kézség kell, azaz gyorsan kell írni, illetve helyesenírni, és ez alol a diszlekszia nem mentség, de attól még SZERINTEM mindenkinek kell adni egy esélyt. Ide tartozik ,hogy szintén nem mentség ,hogy éjjel készült a lap.

Az a legkisebb, hogy diszlexiás vagy. A baj a rendszertelenségen van.
Ez nem egy minta. Ez egy vázlat, hogy miknek kell szerepelnie a pályázatodban.

A gondolkodásodat, felfogóképességedet kezdetlegesnek találom, szerintem jelenleg még nem vagy alkalmas a poszt betöltésére. 
Próbáljuk kiszűrni a túl fiatalon gondolkodókat a minimum életkor előírásával, de ez sajnos nem pontos. Van, aki 14 évesen eléri azt a szintet, hogy egy ilyen poszt elvégzésére alkalmas legyen. De van olyan is, aki sajnos 16 évesen sem alkalmas még rá. Ez nem feltétlenül a te hibád. Ahány ember, annyiféle fejlődési ütem.

19 perce, Jhony Deagle said:

Már megbocsáss, de mivel TS en Superadmintol kérdeztem vane vagy lesz-e minta, azt mondta nyugodtan használjam ezt, hogy másoljam ki és válaszoljak rá. Ennél tisztábban NEM tudom kifejteni.

Elsőre is értettem. De nekem kellene hangsúlyozni jobban, hogy megértsd a fő problémát, amit már 2 kommentben kifejtettem. Nem a minta a fő probléma, attól még el is lehetne tekinteni. NEM a minta miatt nem támogatom a jelentkezésed. 

De ha már a mintánál járunk:

A vázlatot használtad mintaként, ami miatt félreinformáltak téged (nem a te hibád). De mégis módosítottál a "mintában" is. A válaszaidat a lap közepére helyezted, míg a szempontok a jelentkezési lapod bal oldalától indulnak ki. Szóval már megtörtént benne a módosítás, ami NEM BAJ, csak akkor ha belemódosítassz, ne legyen már még átláthatatlanabb az egész. Akkor jó irányba változtasd meg a "mintát", ami igazából egy vázlat.

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.14.-én 19:00-kor vagy  2019.08.15.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.