Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

PK

Stella Henderson

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Sayaka Akimoto, Vang Lee

Panaszra tett játékos IC neve

Luigi La Cascio

Panasz oka:

Nonrp-s kocsi lopás

Bizonyíték (videó, kép, log):

A délin álltunk amikor a frakció társam elakart menni Luigi semmi RP nélkül beszállt a Frakció társunk kocsijába és elhajtott vele.
https://imgur.com/a/nDDEBU7

Edited by Sayaka Akimoto

Szép estét!

[2021-07-09 23:23:14] [Output] :  ***Luigi La Cascio Beül a kocsiba, majd sebességbe rakja, és elhajt vele
[2021-07-09 23:23:19] [Output] :  ***Luigi La Cascio szakad a nevetéstől

Itt az RP a jármű ellopásáról!

Mit értetek az alatt, hogy hergellek titeket? erről bizonyíték kellene, hogy megtudjam magyarázni. a járműellopásról ott a log:)

Idézet

Mindig is volt, mindig is lesz, még több lesz

by: Lakatos Brendon

• Like 1

Elnézést, hogy az üzenetek között pár perc eltérés van, de ezt kifelejtettem!

Az, hogy a benzinkútról ellopom a kocsidat, és van kamera az teljes mértékben IC ügy, ez által a rendőröket kell, hogy felkeresd mivel IRL sem megy oda egy "angyalka" és leteleportálja hozzád:D

pov: Örülj neki, hogy a járművet oda vissza vittem ahonnan elhoztam. Részemről szabálytalanság nem történt, de ezt döntsd el Ryder te. További szép napot, és kellemes hétvégét!

Idézet

Mindig is volt, mindig is lesz, még több lesz.

BY: Lakatos Brendon. 

Üdv!

Arról bizonyíték nincs, hogy-hogy törtem össze, de viszont ők is láthatták, hogy ütköztem, mivel helikopterrel folyamatosan a nyakamon voltak.

Valamint, ők a PK-ba a szabálysértés okához azt írták, hogy nonRP-s kocsilopás, de ahhoz ott a log.

Másrészt pedig, szétverni nem tudom, baseball ütő nem volt nálam, és az idomok sem voltak megtörve, csak a motor füstölt.

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.