Stella Henderson Létrehozva: Július 9, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 9, 2021 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Sayaka Akimoto, Vang Lee Panaszra tett játékos IC neve Luigi La Cascio Panasz oka: Nonrp-s kocsi lopás Bizonyíték (videó, kép, log): A délin álltunk amikor a frakció társam elakart menni Luigi semmi RP nélkül beszállt a Frakció társunk kocsijába és elhajtott vele. https://imgur.com/a/nDDEBU7 Edited Július 9, 2021 by Sayaka Akimoto Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 9, 2021 Igen állunk a kútnál és el lopja a kocsim majd szét töri és még jön oda hergelni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: Július 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 9, 2021 Szép estét! [2021-07-09 23:23:14] [Output] : ***Luigi La Cascio Beül a kocsiba, majd sebességbe rakja, és elhajt vele [2021-07-09 23:23:19] [Output] : ***Luigi La Cascio szakad a nevetéstől Itt az RP a jármű ellopásáról! Mit értetek az alatt, hogy hergellek titeket? erről bizonyíték kellene, hogy megtudjam magyarázni. a járműellopásról ott a log:) Idézet Mindig is volt, mindig is lesz, még több lesz by: Lakatos Brendon 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Mikor el lopta a kocsit majd össze törte és direkt meg alt melletem majd megint el ment és vissza jött csak már mikor második alkalommal le írtam neki hogy szabálytalan erre fogta magát és ki lépett Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Meg hát szerintem a benzin kút publikus hely ami be van kamerázva Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni ! Ahogy látom, már az érintettek válaszoltak, és a legfontosabb kérdésemre is választ kaptam. Ezen felül, még annyira lenne szükségem, hogy hogyan tört össze a kocsi ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Üdv! A jármű ütközés miatt tört össze, valamint nem kiléptem, hanem kifagytam! És nem volt már kedvem vissza menni a szerverre, ezért az autó a déli benzinkútnál maradt. Idézet Mindig is volt, mindig is lesz, még több lesz. BY: Lakatos Brendon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Elnézést, hogy az üzenetek között pár perc eltérés van, de ezt kifelejtettem! Az, hogy a benzinkútról ellopom a kocsidat, és van kamera az teljes mértékben IC ügy, ez által a rendőröket kell, hogy felkeresd mivel IRL sem megy oda egy "angyalka" és leteleportálja hozzád:D pov: Örülj neki, hogy a járművet oda vissza vittem ahonnan elhoztam. Részemről szabálytalanság nem történt, de ezt döntsd el Ryder te. További szép napot, és kellemes hétvégét! Idézet Mindig is volt, mindig is lesz, még több lesz. BY: Lakatos Brendon. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Még megvárom a panasztevők válaszát, hogy bírnak-e, nyújtani valami bizonyítékot, hogy nem ütközéssel lett széttörve a jármű. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Mikor el vitte az autót semmi baja sem volt akkor hoztam ki a szerelő-től és el vitte majd vissza hozta úgy hogy füstölt a másik meg hogy IRL nem lopod el egy be kamerázott helyről a kocsit sőt úgy hogy maszkot sem viseltél Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Értem, viszont. Ezt nem tíltja a szabályzat, hogy FH-ról, nem lehet kocsit lopni. Viszont bizonyítékot nem kaptam még, hogy törte össze a kocsit.. Még várom az esetleges bizonyítékot.. Feltéve ha van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: Július 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Üdv! Arról bizonyíték nincs, hogy-hogy törtem össze, de viszont ők is láthatták, hogy ütköztem, mivel helikopterrel folyamatosan a nyakamon voltak. Valamint, ők a PK-ba a szabálysértés okához azt írták, hogy nonRP-s kocsilopás, de ahhoz ott a log. Másrészt pedig, szétverni nem tudom, baseball ütő nem volt nálam, és az idomok sem voltak megtörve, csak a motor füstölt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 11, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 11, 2021 Nem érkezett bizonyíték, így bizonyíték hiányába zárom. PK-t jogtalannak ítélem ! Zárom/helyezem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések