Liam Benjamir Létrehozva: Július 10, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 10, 2021 IC/InGame neved: < Liam Benjamir > A ban időpontja: < 2021-06-17 20:49:09 > A ban oka: < adminszidás,szerverszidás > A ban időtartama: < 2036-06-17 20:49:09 > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Nagyon meg bántom hogy szidtam az admint és a szervert mert egyébként ez egy nem rossz szerver és nincs is vele nagyon nagy problémám csak némi játékos néha fel idegesíti az embert és azt is sajnálom amit a rendőröknek mondtam és kedves terciusz sajnálom hogy ilyen rakoncátlan játékos voltam a szerveren és nem tartottam be a szabályokat! köszönöm!!! Remélem vissza engednek játszani a kedvenc szerveremre! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 10, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Szia ! Nem Én bannoltalak, viszont ott voltam az ügyön, láttam, hogy mi történt és milyen dolgokat írtál le. Látszott rajta, hogy egy hirtelen kitörést váltott ki belőled az IC történtek, ezáltal vitted át az egészet OOC-ra. Ezzel semmi probléma nem lenne, mondhatnám, hogy megkapod az UB-t, akár egy kis idő várás után, viszont... Amit leműveltél nekem discordon privátban, közvetlen a ban után, azzal ellőtted az utolsó esélyed is, mivel olyan dolgokat írtál / küldtél nekem, ami közel sem volt normális és helyes. Én végig tartottam a normális stílust, adtam esélyt, hogy kifejtsd, elmagyarázd a dolgokat, de te helyette máshogy oldottad meg. Ebből ítélve nem tudlak egyáltalán komolyan venni és nem szeretnélek már a szerveren látni, mivel megmutattad ezzel a discordos témával, hogy milyen is vagy valójában, és milyen a hozzáállásod, gondolkodásmódod. Az UB-t nem kapod meg, viszont még Terciusz válaszát is megvárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Liam Benjamir Hozzászólva: Július 11, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 11, 2021 KÖSZ.... 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 11, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 11, 2021 Szia, azokat a dolgokat, amiket ránk mondtál, a bannod után privátban küldtél Martineznek... Amiket tettél nagyon csúnya dolog volt, nem fogsz UB-t kapni részemről sem. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések