Jorg William Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2019 (módosított) Magamról Először bemutatkoznék, tehát, Gergőnek hívnak. Magyarországon születtem és jártam 4. osztályig iskolába(Általános suli) pontosabban Komlón. Fél évet voltam magán tanuló, aztán még a fél évi vizsga előtt szüleimmel kiköltöztünk Németországba, ennek már jó pár éve. Jelenleg 21 éves vagyok, Agusztus 24. -én fogom tölteni a 22. életévem. Jelenleg Villanyszerelőként dolgozom, de elég sokat töltök csak irodában és csinálom a papírmunkát, ezért persze több pénzt is kapok. Általában Hétfőtől Péntekig dolgozom, mint, ahogy egy normális ember. Reggel 5 től délután 2 ig. Elég fáradt szoktam lenni mikor haza érek, ezért lehet, hogy agresszívabban is viselkedek, de nem mindig jellemző. Általában barátságos, nyugodt ember vagyok. Jelenleg viszont kivettem az összes szabim (2 hó) Mivel Agusztus 24. megyünk nyaralni barátnőmmel Görögországba és Szeptember 4. jövünk vissza. Szintén magamról a játékban Ezen a szerveren körübelül 1 hete játszom. Nem sok idő én is tudom, de eléggé tetszik mit kinem tudtak hozni egy mondjuk úgy, hogy félig nem saját modból. Más szervereken vezettem elég sok Legális és Illegális frakciót amire büszke vagyok. Bele tartozik az ORFK, OMSZ, SHERIFF, SZAKI, TAXI. Illetve az illegálok közé maga a Piru Bloods, Groove Street, Yakuza, Orosz Maffia, Német Maffia, La Cosa Nostra. Hányszor voltam Admin Jailben, illetve hányszor voltam banolva? Nem voltam még ezen a szerveren Jailben és más szervereken sem jellemző. Tán a legnagyobb Admin Jail em az NRK volt. Nem voltam még se innen, se máshonnan sem bannolva. Szerintem egy Adminisztrátor feladata pontosan az, hogy ... a játékosokat "okosítsa" tehát segítsen nekik, ha valami probléma akad, illetve a bugból keletkezett hibánál segítsen. Mint például, össze buggol 2 kocsi, szét szedi azokat a járműveket és meg fixeli őket. Meg amit az elején elfelejtettem, hogy, ha valamit nem tudnak a játékosok abban kell egy adminnak segíteni, mint például nem tudja a bizonyos személy, hogy hol lehet felvenni munkát a szerveren. Aktivitási idő. ---> Mostanában tudok fent lenni a szerveren napi 5-8 órát, de ez változó. (Ha dolgozom akkor valószínű, hogy kevesebbet.) A csapatmunka elég fontos, mivel ... gyorsabban és könnyebben tud megoldani egy csapat egy problémát mint egy személy. Illetve egy csapat nem is lenne csapat, csapatmunka nélkül, mivel egy csapatnak össze kell dolgoznia, külömben szét esik maga a csapat, ha az egyik ezt csinálja a másik meg amazt. Ezért válasszatok engem, mert ... sok helyen voltam már admin, mint például [YourLife ~ Rendszergazda(Dawee)] [DoubleMTA ~ FőAdmin(Dawee)] [SeeMTA v3 ~ Admin-3(Dave)] [FineMTA ~ Admin-4(Jorg)] Merem azt mondani magamról, hogy tudom a dolgom, tudok egyéb szituációkat, konfliktusokat értelmesen és gyorsan kezelni. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? ---> Szeretném ugyan nem sokkal, de mégis valamivel segíteni a szervert és kíváncsi is vagyok az itteni Admin Teamre és számomra annyira rosz érzés mikor látok egy olyan játékost akinek segítség kell, mert összebuggolt a kocsija vagy akármi más történt és nem tudok neki segíteni. Pozitív, illetve negatív tulajdonságaim. Segítőkész vagyok, tisztelettudó, nyugodt, nem beszélek olyan sokat. Sokan mondták, hogy parancsolgató típus vagyok, de még nem volt belőle gond, elméletileg. Valamikor érthetetlenül gyorsan beszélek, szeretek zenét hallgatni és mellé énekelni és valamikor elég idegesítő tudok lenni. Edited Augusztus 13, 2019 by Jorg William Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 -Elég tömör lett az egész, nem tagolt, de mégis átlátható a színezés miatt. A tömörség lehet attól is, hogy nem tudtad, hogy mennyire kötött a minta és nem akartál tőle nagyon eltérni. Ez már csak esztétika. Viszont: -A mondatok közötti kohézió van, logikus felépítésű, az elmondásod alapján tapasztalt vagy. Az első bekezdésben felsoroltakon kívül tetszik a pályázatod. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GeorgeNelson Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Elolvastam!és támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tony Wright Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Elég jó kis lap szép a formázás TÁMOGATOM. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szép hosszú tartalmas lap. Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.08.14.-én 19:00-kor vagy 2019.08.15.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések