Liam Benjamir Létrehozva: Július 11, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 11, 2021 IC/InGame neved: < Liam Benjamir > A ban időpontja: < 2021-06-17 20:49:09 > A ban oka: < adminszidás,szerverszidás > A ban időtartama: < 2036-06-17 20:49:09 > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < megbántam tetteimet, és szeretnék vissza térni a szerverre. Nagyon hiányzik a szerver . Illetve azért hogy bebizonyíthassam hogy tudok RP-s és jó ember is lenni a szerveren! Sajnálom Terciusz amit tettem és sajnálom hogy ilyen voltam! És Martineztől is bocsánatot kérnék mert sajnálo m a történteket! És igazságtalannak érzem hogy nem adtok ubt de 1db esélyt kérek csak hogy tudjak bizonyítani köszönöm! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 12, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2021 Ezelőtti UB kérelmed alá le lett írva, hogy nem kapsz UB-t. Hiába kérsz most bocsánatot újra, akár szebben fogalmazva, ez a döntés ugyan úgy áll jelenleg is. Az UB-t nem kapod meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 12, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2021 Szia, nincs mit mondjak, Martinez leírt mindent. Ha mégegy UB-t írsz a héten akkor törlöm, figyelmeztetésben részesítelek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések