Jump to content

Rendőrségi jelentkezés | Jack Brown // Malloy

Jack Brown

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Majoros Erik Ábel >
Mikor születtél?
< 2007.06.01 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Hát 1 - 1,5órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< NexusGamingen voltam PD-s, MS 13, LSAMV. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel más szervereken is voltam PD-s, és tetszik ez az RP színvonal, látom, hogy a PD-s közösség normális, nem nonoznak stb..
ezért szeretném kipróbálni magam, és bizonyítani a vezetőség felé, hogy igen alkalmas vagyok a poszt betöltésére.
Szerintem értem a PD RP lényegét, nem nonoznák, mint az emberek 20-25%-a, tisztességesen RP-nék. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Majoros Erik Ábel vagyok, 9.-es tanuló.Az iskolában 4-es 5-ös tanuló vagyok.
 Szabad időmben RP-zni szoktam, illetve a barátaimmal szoktam eljárni beszélgetni, illetve ebédelni vagy vacsorázni. A hobbijaim az a szamítógépes játékokkal való játék, biciklizés. Számítógépen ha nem MTA-zok, Rocket League-zni szoktam és LoL-ozni. biciklizni, általában abban a városban szoktam ahol élek. Nagyon mást nem érdemes tudni rólam IRL, ezért nem fogom még ezt a részt felesleges dolgokkal telíteni. Általában amikor nincs kedvem számítógépezni akkor a telefonomat szoktam nyomogni, mivel az elveszi az időmet az unalomtól, este fele szoktam leginkább házikat csinálni, mivel már nem nagyon sok házikat szoktak feladni, ezért este simán van rá időm, előtte mindig vagy NextGamingezek vagy Mineside vagy a telómat nyomogom. Nagyon sok időt szoktam mostanában a kistestvéremmel tölteni, mivel eléggé unatkozok, így már lassan a számitógépet is megunom. Minden reggel ahogy felkelek, érdemes tudni róllam, hogy egyből az a legfontosabb, hogy bekapcsoljam a gépem, majd reggelizzek, lezuhanyozzak, majd beüljek 1-2 órát a gépem elé, és elrendezzem a dolgaimat, aztán jöhet a többi dolgom amit szoktam csinálni. Nagyon sok gyümölcslevet szoktam inni, ezt érdemes róllam tudni, de csak úgy az igazi, ha közbe szotyizok. Kedvenc ételem a Spagetti, és a Makaróni, azokat nagyon szeretem, még az ilyen első sorban lévő, az a leves, mindegy milyen, csak leves legyen. Mostanában, ahogy van a Távoktatás, eléggé elhanyagolom a tanulásom, de ezen próbálok javítani, szóval ezért sok a szabadidőm. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/in9OqJE >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Jack Brown >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Jefferson Motel, 1994.06.01 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Jessica Brown >
 Jelentkező apjának neve:
< George Brown >
 Előző munkahelye(i):

< Olajfinomító, úttisztító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Természetesen. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Én az együttműködésről azt gondolom, hogy az egy csapatmunka, a csapatmunka pedig egy család, úgyhogy én úgy veszem az egészet,
hogy egy családban tartozok, és a család mindig együttműködik. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Jack Brown a nevem, 27éves vagyok, 1994.06.01-én születtem, a Los Santos Medical Center kórházban. Édesanyám és Édesapám 1999-ben meghaltak
egy autóbalesetben, én erről még nemtudtam, és nevelőszülőkhöz kerültem, és 18éves koromban mondták el az igazságot. 
2 testvérem van, az egyik Milan Brown, a másik Wilson Brown.
Tanulmányaimat a San Fierro Collegium-ban végeztem, ahol kitünő jegyekkel távoztam, és a mai napig olajfinomítózom. >

• Like 1
  • Zavaros 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.