Connor Adam Létrehozva: Július 12, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 12, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Nagy Levente Daniel Mikor születtél? 2005.06.01 Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) Napi 1 vagy 2 orát tudok rá szánni Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Még nem voltam Miért ezt a frakciót választottad? Mert érdekel ez a frakció és ki szeretném próbálni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) nem, de idővel megoldható Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Bio kémia szakra tanulok mert igazán érdekel mind a kettő. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://kepkuldes.com/image/ATLlBt IC Rész Jelentkező neve: Connor Adam Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1997 február 8 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elisabeth Jhonson Jelentkező apjának neve: Josef Connor Előző munkahelye(i): buszsofőr Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Hogy meglegyen a kollégák között a összhang, és ki tudjuk egymást segíteni, és így sokkal könnyebben eltudjuk végezni a feladatunkat. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 1997 február 8.án születtem Los Santosban egy kis kórházban. Jó családi környezetben nőttem fel, van egy testérem akivel nagyon jó viszonyt ápolok, sok mindent köszönhetek neki mert sok mindenben támogatott engem még mikor tinik voltunk. Már kiskoromban próbáltam pénzt keresni. És az egyik nagy álmom, hogy Kosárlabda sztár legyek de mondták hogy ez nem jön össze, és igy lettem buszsofőr. Az elején még autóra költöttem a pénzem, de idővel befektettem jövedelmező dolgokba, igy tudtam a testvéremtől megvásárolni az álmom autóját, egy BMW m4-et. Igyekszem jó életet biztosítani magamnak és nem elherdálni a pénzemet. Nagyon szeretem a járműveket, mint például a BMW-t. Próbálok minél több emberrel megbarátkozni hogy nagyobb legyen a baráti köröm, ezáltal sokkal jobban fogom magam érezni. A testvérem aki már rendőr ként szolgál sokat biztatott hogy próbáljam ki magam ezen a területen is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jack Brown Hozzászólva: Július 12, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2021 Szia! Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. Itt szerintem nem 1 mondatra gondoltak! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 13, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 13, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését ((írj priviben egy időpontért, a meghallgatásra!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések