Micheal S Wood Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2019 (módosított) MICHEAL S WOOD ADMINISZTRÁTORI JELENTKEZÉS Tartalomjegyzék: --> Magamról. --> Magamról a Játékban. --> Hányszor voltál admin jailben? --> Hányszor voltál bannolva? --> Mi az adminisztrátor feladata? --> Aktivitási időm --> Mi a véleményed a csapat munkáról? --> Miért jelentkeztél adminisztátornak? --> Pozitív tulajdonságok --> Negatív tulajdonságok MAGAMRÓL: Sziasztok! az én nevem Patrik jelenleg én 15 éves vagyok(2004-08-02-) Jelenleg én Heves Megyében élek, egy családi házban 2 testvéremmelEgertől 25 km-re lakomén egy igazán kedves és,tisztelettudó ember vagyok,az RP tudásom pontosan 3 éve kezdtem el az MTA pályafutásom (2016) sokat szoktam én is "hülyülni" viszont nálam is van egy határ, alapjáraton egy eléggé humoros srác vagyok, viszont ha kell eléggé szigorú is, te ez szerintem megfelel, türelmes ember vagyok,nekem az éltem során elég rossz érzések is voltak, ez természetes én a 'rangom' meg tudom becsülni ami van,és az embereket nem használom ki. körübelül ez vagyok én! MAGAMRÓL [IC] Egy szép nyári napon Micheal és édesapja városnézésre mentek. Egy közelebbi városkába Los Santosba. Az édesanyja Micheal nagyon szerette az autókat ennek hála tulajdonosa volt egy Dodge Challenger-nek. Az útjuk összesen 12 órába került. Eléggé sok pénzt költöttek az üzemanyagra és mivel az apa készpénzt vitt csak magával, ezért eléggé szoros helyzetben voltak. A kocsival bejárták az egész várost, kaszinóról autókereskedésbe. Mindent meglátogattak és megtetszett nekik a város. Micheal közel 20 éves volt az édesanyja pedig 40. A városban pár napot eltöltöttek, nagyon megtetszett nekik a hely és igy ez által több barátra is tettek szert. A fiú már bátrabb és helyzetkezelőbb volt ezért az apa megkérte, hogy egy repülőre üljön fel és menjen haza egy kisebb összegű pénzért. A fiú nem fogta szorosra, elhozta az apa teljes bankkártyáját és azt kezdték el használni. Sokszor túlzásba vitték a költekezést, de a fiú tudta kontrollálni a helyzetet. A fiú édesapjának nagyon megtetszett a Fort Carson melletti autókereskedés. Nagyon sokat járt oda és egyre több ott dolgozót ismert meg, elkezdett megbarátkozni az üzlet tulajdonosával akivel annyira jóba lett, hogy munkalehetőséget kapott az üzletben. Az apa folyamatosan termelte a pénzt és napi szinten 12 órákat dolgozott mig a fiú otthoni maszekban javitgatta a barátai autóját hiszen ehhez is értett. A fiú nagy álma volt, hogy egyszer épithessen egy saját autó szervizet. Az édesapa tudta, hogy ez az álom amit megszeretne neki valósitani nem lehetetlen. Apja hamar össze szedte a tőkepénzt amire szüksége volt, hogy fiának megvalósithassa álmát. Sajnos a hely ahol tudhatta üzemeltetni a telepet nem volt adott igy elkezdett kérdezősködni mire az apa főnöke megemlitette, hogy van egy helység az autókereskedéstől nem messze ahol, nyugodtan tudja üzemeltetni a telepet. Igy hát az apa elmondta a jó hirt a fiának és közösen elkezdték megszervezni az egészet. A mai napig szépen virágzik a cég és folyamatos bevételük van. A keresletük akkora lett, hogy vásárolt a fiú 20 darab vontatót dolgozóinak illetve az édesapjával két ugyan olyan Lamborghini-t vettek. A telep annyira hires lett, hogy manapság csak DaddyBoy-nak emlegetik. ADMIN JAIL Én még a szerveren nem voltam admin jailban/ban ADMIN FELADATA: Véleményem szerint egy admin feladata az, hogy rendet tartson a játékosok között, kezelje a konfliktusokat, illetve segítse a játékosokat adminisztrátori munkájával, ahogy tudja. Emellett intézze az Adminügyeket, válaszoljon a játékosok PM-jeire, Névváltások, Serialváltások, UB Kérelmek, és Panaszkönyvek bírálata. Szükséges az is hogy pártatlanul döntést tudjon hozni, és tudjon csapatban dolgozni. ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ AKTIVITÁSI IDŐD --> Hétfő: 08:00-20:00 || Iskola Idő: 15:00-21:00 --> Kedd: 08:00-20:00 || Iskola Idő: 15:00-21:00 --> Szerda: 08:00-20:00 || Iskola Idő: 15:00-21:00 --> Csütörtök: 08:00-20:00 || Iskola Idő: 15:00-21:00 --> Péntek: 08:00-20:00 || Iskola Idő: 15:00-21:00 --> Szombat: 07:00-22:00 || Iskola Idő: 08:00-21:00 --> Vasárnap: 07:00-22:00 || Iskola Idő: 08:00-21:00 MI A VÉLEMÉNYED A CSAPATMUNKÁRÓL? Szerintem a csapatmunka nagyon fontos tud lenni, főleg egy ilyen jelentős szerveren, az AdminTeam során. Legfontosabb az összetartás, az együttműködés, az őszinteség, és hogy mindenki lelkesen végezze a munkáját, és megfelelő modorral, barátságosan álljon a csapat többi tagjához. Emellett létfontosságú, hogy minden tag hatékonyan tudjon összedolgozni az adott esetben. MIÉRT JELENTKEZEL ADMINISZTRÁTORNAK? Amióta játszom a játékkal, sok adminisztrátorral beszéltem már, és sokukkal jó barátságot is elkönyvelhetek. Voltak adminok akikkel már jó néhány hetet beszéltem TS-en, és más platformokon is. Ez idő alatt sok olyan dolgot megtudhattam tőlük, amik számomra nagy előrelépést jelentett a tanulásban., kedves és jó hozzáállással, még akkor is, amikor valami hajhullató dolgot kérdeztek a játékosok. Amiért még érdemes lenne engem választani, az nem más, mint hogy aktív tagja vagyok a közösségnek, és a szabályzat minden pontját tudom, tartom magam hozzájuk, és általában könnyen megtalálom a közös hangot másokkal. POZITÍV/NEGATÍV TULAJDONSÁGOK Pozitív: Bátor, Tisztelettudó, becsületes,példamutató Negatív: Néha kapkodós, szókimondó, szigorú, nem szeretem az igazságtalanságot ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ VÉGSZÓ: Köszönöm hogy elolvastad meg próbáltam mindent beletenni,további szép napot! Edited Augusztus 11, 2019 by bp555 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Az első bekezdésig olvastam el teljesen a pályázatodat, de már megfogalmazódott bennem a vélemény. Azért 1-1 mondatot tovább olvastam, de a véleményem nem változott: 1. Tele van helyesírási hibákkal: - Fölöslegesen használsz vesszőt. - Mondatvégi írásjelek helyett sokszor vesszőt használsz helytelenül. - Több mondatot egybekapcsolsz egy vesszővel. - Helytelenül írod a szavakat. Egy a sok közül helytelenül: "Szakcionálás" szó "Szankcionálás" helyett. - Minden mondat első betűjét NAGYBETŰVEL kezdd. 2. Minden mondat előtt és után NG-logó - Már zavaróan sok NG logót használsz. Ha meg akarod tartani az NG logókat, akkor ajánlom, hogy bekezdésenként, vagy információs blokkonként használd előtte és utána egy-egy logót. 3. Amit leírsz, olvasd át mégegszer - A mondatok egybefüggőek legyenek. Ezalatt azt értem, hogy az egy témakörbe tartozó mondatokat egy bekezdésbe, a nem egy témába tartozó mondatokat pedig külön tedd. Egy bekezdésben ne kezdj el írni egy teljesen vadidegen, oda nem illő témáról az előző mondathoz képest. Akkor használj új bekezdést. 4. Külalak - Használj olvasó-, és szembarát külalakot, tehát legyen jó ránézni a jelentkezési lapodra és legyen kellemes azt olvasni. A legegyértelműbb példa: Legyen olyan tökéletesen rendezett, mint egy tankönyv. Kellemes olvasni, logikus felépítésű és átlátható - A címeket betűméretét egy picivel vedd fentebb. Kapjon talpas betűtipust. pl: Gerogina UI: Ezektől eltekintve nem rossz pályázat, írd újra, mert az alapok jók. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Micheal S Wood Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Megfogadom a tanácsod,újra lesz írva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.08.14.-én 19:00-kor vagy 2019.08.15.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések