Den. Létrehozva: Július 14, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 14, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Nagy József Hány éves vagy? -16- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -6-7- Jelenlegi játszott perceid száma: - 16510- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/q2YnukF- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - igen voltam - -Cartel de Sinaloa- -Triád maffia- Miért ezt a frakciót választanád? -Szeretnék a szerveren minnél több fajta frakciot kiprobálni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen rendelkezem - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Nagy Józsefnek hivnak Monoron lakom. Cnc géptechnikusnak tanulok jelenleg 11 osztályos leszek. Korban jelenleg a 16-ot taposom. Hobbiaim közé tartozik a terep motorozás és bringázás. - IC Rész Jelentkező neve: - Evans Sofia (NV után) - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Angeles. 1990.11.10 Jelentkező anyjának leánykori neve: -Tayler Jessica - Jelentkező apjának neve: - Evans Noah - Előző munkahelye(i): - Autó szállitó Olaj vállalkozásban sofőr. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A Csapatmunka egy ilyen fajta frakcionál elegedhetetlen. Annak érdekében hogy minden olajozottan és gördülékenyen legyen végrehajtva. De ehez Mindenkinek a maximumot hozza ki magából- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Evans Sofia vagyok. 1990 November 10-én születem Los Angelesben. 4 Éves korom a szüleim sajnos elváltak és igy 1 hetet apummal 1 hetet anyummal töltöttem. Sajnos ez sem tartott sokáig ugyanis apukám nem tudta feldolgozni a válást és alkoholista lett. Mire 12 éves lettem volna édesapám Májelégtelnsében elhunyt. Igy édesannyámal maradtunk ketten maradtunk. Mikorra oda jutotunk volna hogy elballagok sajnos édesanyám autóbalesetben elhunyt így már csak a nagyszüleim maradtak. Dőntés elött áltam hogy mi legyen belölem. És eszembe jutott hogy apummal lány létemre mindig is imádtam szerelni. Igy úgy döntöttem hogy auto szerelönek fogok tanulni. Az iskolában a gyakorlat nagyon jól ment de az elmélet soha nem ment nekem abbol nem is jöttek soha jó jegyek de azért végigvergödtem magam a 3év alatt. Mivel Los Angeleshez csak rossz emlékek kötöttek ezért ugy gondoltam máshol probálok szerencsét ekkor 18 éves voltam. Elősszőr csak alkalmi munkákbol éltem honapokon át ez egy mély völgy volt. Majd egy napon láttam egy hirdetést hogy a Los Santosi automentő vállalat alkalmazottakat keres. Igy gondoltam mivel nincs job lehetőségem kiprobálom. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 14, 2021 Kedves Jelentkező! A jelentkezési lap és a feltételek megfeleltek, így ez ELFOGADÁSRA került! (( A napokban keress fel, amikor alkalmas a betanítás, akár DC-n, akár IC.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések