Matthew Ruiz Létrehozva: Július 18, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 18, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Tóth Bence > Mikor születtél? < 2007.11.01 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) <4-5órát most nyáron többet is. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam frakcióban ezen a szerveren 1x Taxis 1xOMSZ-es 1xLSAMV 4xPD-s 1xBof-os 1xMarás 3xTriádos > Miért ezt a frakciót választottad? < Érdekel real life is ez a dolog. És tetszik a bűnüldözés, és a szimplaigazoltatás rpje és menete.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen> Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok! Bencének hívnak, sokan csak Traktornak ismernek. 4-5 ös tanuló vagyok változó magatartással. Hobbim a biciklizés, viszont mostanság nem nagyon csinálom. Emelett szeretek gépen játszani azon belül is CS:GO, MTA, GTA5. A programozás mint olyan érdeklődési köröm és efelé is szeretnék tovább menni általános után. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Bannok: Egyáltalán nem vagyok rályuk büszke, viszont mentségemre szóljon itt kezdtem el rpzni és akkor még nagyon rossz gondolkodással éltem, így sok olyan dolgot tettem amit mára nem tennék. Játszott percek:70042 > IC Rész Jelentkező neve: <Matthew Ruiz> Jelentkező születési helye, ideje: < 1996.05.15 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Alexandra Mirch> Jelentkező apjának neve: < Brown Matthew > Előző munkahelye(i): <Olajszállitás> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem a csapatmunka nagyon fontos eleme egy ilyen munka körnek mint a rendvédelem. Sokkal könnyebb úgy ügyeket tárni, vagy csak egy igazoltatást végre hajtani ha csapatban dolgozunk. A csapatmunka nélkül szerintem az emberiség már rég kipusztult volna. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <Név: Matthew Ruiz Születési dátum: 1996.05.15 Tudnivalók: Los Santosban születtem egy kissé eldugott részen egy lakó telepen. Anyám és Apám mindig tisztességes embert akart belőlem faragni, és remélem sikerült is. Apukám rendőr volt, anyám alsós tanár. Apám jelenleg 47 éves anyám 44. Van 2 testvérem egy húgom és egy bátyám, viszont már régóta nem beszéltem velük. Nem voltam egy ismerkedős ember így csak pár barátom van de velük mai napig tartom a kapcsolatot. Amikor elvégeztem a 8 általánost kikellett választanom hogy mit fogok csinálni életem hátralévő részében és a rendvédelem jött be leginkább. Mivel sportos volt a termetem így az erőléti dolgok nem okoztak gondot, rengeteg könyvet olvastam és tudakozódtam minden felől, így az elméleti sem ment nehezen. Miután már a vége felé jártam, Eldöntöttem hogy a Los Santosi rendőrfőkapitányságra fogok jelentkezni. Jelenleg 25 évesen van egy Camaro ZL1-em ami az álom autóm. Most hogy letettem a vizsgát, élesben is kiakarom próbálni.> 2 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kennedy Wilson Hozzászólva: Július 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 19, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések