Kady Yang Létrehozva: Július 20, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 20, 2021 Üdv, egy bugot szeretnék bejelenteni mióta bejött az új frissítés, a pingem az egekben FPS laggok vannak stb. Barátnőm is akadozik folyamatosan a kocsival megy és fel repül a kocsival és csak repül a levegőben szóltunk adminoknak és azt mondták írjunk fórumra, itt látható ahogy barátnőm repül: Egy másik kép ahol én mellette ültem, elkezdett a kocsi balra jobbra rángatni aztán bele csapódtunk frontálisan a falba és instant meghaltam a Azt szeretném kérni hogy ezt a bugot javítsák ki legyenek szívesek mert így élvezhetetlen a játék, és valahogy az FPS problémát is próbálják meg oldani kérem szépen! Köszönöm szépen hogy időt szántak rám és a hibajelentésemre! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vang Lee Hozzászólva: Július 20, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2021 Egyre többet van ilyen hogy megyek jampizok a mercimel és egyszer csak aszt veszem észre hogy repülök és isteni készíti a sörömet 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 21, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 Hali, jelezzetek vissza, hogy most megszűnt-e a probléma. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 21, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 A pinges problémával én is találkoztam, 100-120 pingre droppol, de ez csak a délutáni órákban jellemző 16-17-18 körül. FPS az lehet, hogy a gépem miatt, de ha egyszer fel jövök a szerverre megvan az 50-55, de ha máskor, akkor ritkán van meg az 50-55, és droppolok le 40-re, 35, 30-ra, nem tudom, hogy ez csak nálam jellemző-e. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 21, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 @Marchello SantosTelekom az internetszolgáltatód? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kady Yang Hozzászólva: Július 21, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 (módosított) Nekem is telekom Edited Július 21, 2021 by kady44 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 21, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 (módosított) Telekomosok kb. este 7-8 után tapasztalhatnak nagyobb pinget (nem csak a mi szerverünkön, hanem minden OVH-nál futó szerverre igaz, lehet más játék is), a szerverszolgáltatónk szerint ez a Telekom hibája, mi sok mindent nem tudunk kezdeni sajnos, Ti tudtok annyit, hogy betelefonáltok a Telekom ügyfélszolgálatnak, elmondjátok a hibát, hogy Telekomos előfizetőknél (az összesnél), az OVH szerverpark felé nagyobb pingek vannak este 7-8 után. Valószínűleg minél többen betelefonálunk, úgy megoldják a gondot. @Engiszintén érintett. Ja meg még annyi, hogy ha Wi-Fi-ről játszotok, az nagyban hozzájárul a packet loss-hoz, és a magasabb pinghez. Edited Július 21, 2021 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 (módosított) Digit használok, de régen ilyen probléma nem volt. Most volt kábel csere, meg csomag váltás, lehet megoldja, majd kitapasztalom. Edited Július 22, 2021 by Marchello Santos Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 Én is Telekom-is vagyok, nekem semmi fajta ilyen problémám nincsen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 22, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 3 órája , Marchello Santos said: Digit használok, de régen ilyen probléma nem volt. Most volt kábel csere, meg csomag váltás, lehet megoldja, majd kitapasztalom. Az új update ping problémákat biztos nem okoz/okozott. Vagy az internetszolgáltatóknál van valami gond, vagy a szerverszolgáltatónknál. 3 órája , Zakar Nikolaj said: Én is Telekom-is vagyok, nekem semmi fajta ilyen problémám nincsen. Lehet neked optika van, akiknek problémája azoknak pedig vDSL/ADSL. Minden esetre írtam a szerverszolgáltatónknak újra, hogy oldják meg a problémát, ha nem sikerül, akkor váltani fogunk, de még az is lehet, hogy így is új szervergépre költözünk, ahol alapból alacsonyabb lesz a ping. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 22, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 Akiknek magas a pingjük, azoktól kérnék egy szívességet. Amikor magas a pingetek a következőket kéne tennetek: 1. Parancssor megnyitás. (Win+R gombot megnyomod, aztán beírod, hogy cmd majd nyomsz egy entert) 2. Parancssorba beírod ezt: tracert ip.nextgamingrp.com 3. Megvárod míg végigmegy a folyamat, ez pár perc, amikor kiírja hogy Trace complete akkor van kész. 4. Bemásolod ide azt a sok mindent, amit kiír a parancssor. Köszi szépen! @Marchello Santos @kady44 @Vang Lee @Engi 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések