Jump to content

Frissítés utáni BUGOK

Kady Yang

Ajánlott bejegyzések

Üdv, egy bugot szeretnék bejelenteni mióta bejött az új frissítés, a pingem az egekben FPS laggok vannak stb.  Barátnőm is akadozik folyamatosan a kocsival megy és fel repül a kocsival és csak repül a levegőben szóltunk adminoknak és azt mondták írjunk fórumra,  itt látható ahogy barátnőm repül:

218070545_215523537145197_31700799877704

Egy másik kép ahol én mellette ültem, elkezdett a kocsi balra jobbra rángatni aztán bele csapódtunk frontálisan a falba és instant meghaltam

a220161540_229901902321988_34855221412158

Azt szeretném kérni hogy ezt a bugot javítsák ki legyenek szívesek mert így élvezhetetlen a játék, és valahogy az FPS problémát is próbálják meg oldani kérem szépen!

Köszönöm szépen hogy időt szántak rám és a hibajelentésemre!

• Köszi 1
  • Szomorú 1

A pinges problémával én is találkoztam, 100-120 pingre droppol, de ez csak a délutáni órákban jellemző 16-17-18 körül. FPS az lehet, hogy a gépem miatt, de ha egyszer fel jövök a szerverre megvan az 50-55, de ha máskor, akkor ritkán van meg az 50-55, és droppolok le 40-re, 35, 30-ra, nem tudom, hogy ez csak nálam jellemző-e.

• Tulajdonos

Telekomosok kb. este 7-8 után tapasztalhatnak nagyobb pinget (nem csak a mi szerverünkön, hanem minden OVH-nál futó szerverre igaz, lehet más játék is), a szerverszolgáltatónk szerint ez a Telekom hibája, mi sok mindent nem tudunk kezdeni sajnos, Ti tudtok annyit, hogy betelefonáltok a Telekom ügyfélszolgálatnak, elmondjátok a hibát, hogy Telekomos előfizetőknél (az összesnél), az OVH szerverpark felé nagyobb pingek vannak este 7-8 után. Valószínűleg minél többen betelefonálunk, úgy megoldják a gondot.

@Engiszintén érintett.

Ja meg még annyi, hogy ha Wi-Fi-ről játszotok, az nagyban hozzájárul a packet loss-hoz, és a magasabb pinghez.

Edited by Peter Hicks

• Tulajdonos
3 órája , Marchello Santos said:

Digit használok, de régen ilyen probléma nem volt. Most volt kábel csere, meg csomag váltás, lehet megoldja, majd kitapasztalom.

Az új update ping problémákat biztos nem okoz/okozott. Vagy az internetszolgáltatóknál van valami gond, vagy a szerverszolgáltatónknál.

3 órája , Zakar Nikolaj said:

Én is Telekom-is vagyok, nekem semmi fajta ilyen problémám nincsen. 

Lehet neked optika van, akiknek problémája azoknak pedig vDSL/ADSL.

Minden esetre írtam a szerverszolgáltatónknak újra, hogy oldják meg a problémát, ha nem sikerül, akkor váltani fogunk, de még az is lehet, hogy így is új szervergépre költözünk, ahol alapból alacsonyabb lesz a ping.

• Like 3

• Tulajdonos

Akiknek magas a pingjük, azoktól kérnék egy szívességet. Amikor magas a pingetek a következőket kéne tennetek:

1. Parancssor megnyitás. (Win+R gombot megnyomod, aztán beírod, hogy cmd majd nyomsz egy entert)

2. Parancssorba beírod ezt: tracert ip.nextgamingrp.com

3. Megvárod míg végigmegy a folyamat, ez pár perc, amikor kiírja hogy Trace complete akkor van kész.

4. Bemásolod ide azt a sok mindent, amit kiír a parancssor.

Köszi szépen!

@Marchello Santos @kady44 @Vang Lee @Engi

• Köszi 2

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.