Stark Létrehozva: Július 21, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 21, 2021 Olajszállítós melót csak ADR engedéllyel lehessen felvenni. Mint a jogsit, pont úgy kellene megszerezni, csak drágább lenne a forgalmi vizsga, és kamionnal kellene vizsgázni... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 Felesleges, nagyjából senki Ben csinálná az alap munkákat Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Nem munkáékról írtam, csak 1 db-ról.... Ha megéri miért ne csinálná meg senki... Rákászathoz is veszel hajót magadnak hogy tudj rákászni... Evvel legalább a PD egy újabb lehetőséget kapna az igazoltatások során.... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 3 perce, Stark La Fuente said: Nem munkáékról írtam, csak 1 db-ról.... Akkor főleg semmi értelme, nem csak olajos melóval kell kamiont használni, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Olajos melóval nem tudok kamiont szállítani, ez teljesen igaz. Kifejtem... Idézet Akkor van szükség rá , ha a gépjármű robbanóanyagot, radioaktív anyagot vagy bármilyen más ADR szerint veszélyesnek tartott árut szállít. Ezért gondolom az engedélyt... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Sziasztok ! Szerintem nem lenne egy borzasztóan rossz ötlet. Viszont én máshogy kivitelezném.. Ami így hangzik: Fuvarozó engedélyt kellene kiváltani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés