madison_miller Létrehozva: Július 21, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 21, 2021 IC/InGame neved: Madison Miller A ban időpontja: 2021.07.21 21:14:56 A ban oka: Jailok,Bannok sokasága, PP-s item kicsomizása A ban időtartama: 2036-07-21 21:14:56 Admin neve, aki bannolt: Engi Miért szeretnéd az unbant? Igazából már azt sem értem,mi ez a jailok sokasága indok,de mindegy is,mivel 2021.03.22 óta a tegnapi volt az első jail,az is RP hiánya. Bannomat utoljára KR3MX adta,pedig ő már egy ideje nem admin. Szóval látszik a változás. Ez a PP-s dolgot pedig végképp nem értem. A széfet Daniellel megbeszéltük,visszaadtam a srácnak,az m16-ért pedig szintén megkaptam a jailem. Unbant azért is szeretnék,mivel az utóbbi időkben magasan én játszom a legtöbbet a szerverrel,nem hiába Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 21, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 (módosított) Azért írok ide, mert kaptam egy PM-et, hogy nézzek ide. 43 jail + 5 ban. A többit @Engi és @Danielintézi. Lehet régen kaptad az előző bannodat, de én sok “változást”/javulást nem látok. Idén, 2021-ben is gyűjtöttél súlyos jaileket, pl RP alóli kilépés. Amilyen régóta regisztráltál nem is értem egyszerűen hogyan gondoltad, hogy PP-s itemet csomagtartózol, tudnod kéne a szabályokat, főleg ha annyit játszol. Edited Július 21, 2021 by Peter Hicks 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
madison_miller Hozzászólva: Július 21, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2021 (módosított) hát azért 4 hónapja nem kaptam semmilyen szankciót,bant sem. Szóval azért csak javultam valamit. Kb a kezdetek óta játszom folyamatosan,persze,hogy ennyi jailom van. És egyébként tényleg fogalmam sem volt,hogy nem lehet csomizni PP-s itemet. De mindegy is,mert megkaptam a jailt először,most a bant,ezért írtam UB kérelmet. + aközött a 43 Jail között van olyan is,hogy UB fejében,van IC jail,van börtönidő is. De mindegy,döntsön Daniel/Engi... Edited Július 21, 2021 by madison_miller Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 Szia! Ahogy látom nem tiszta minden, ezért a félreértések elkerülése végett tisztázom ezeket. Elsősorban nem akartalak banban részesíteni, de amikor megláttam a korábbi banjaid és jaileid számát: 5 db ban, és az álltalam osztott 2 nélkül is 41 jail, akkor átmérlegeltem a helyzet súlyosságát, különös képpen, mikor láttam, hogy Danitól ugyanazért az indokért kaptál jailt, amiért tőllem. Azt, hogy nem érted a pp-s ittem csomizását, egy idézettel a szabályzatból szeretném megválaszolni. Idézet - Járművekből való csomagtartozás engedélyezett. ↳(Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a kocsik csomagtartója, kivéve PP-s és event itemek.) Ezen felűl arra a részre, hogy nem tudtad ezt a szabályt, szintén a szerverszabályzatból szeretnék idézni. Idézet Figyelem! A szabályzat nem ismerése nem mentesít a büntetés alól. A szerver vezetősége fenntartja a jogot arra, hogy a jelenlegi szabályzatot bármikor megváltoztassa, illetve egyéni esetben a szabályzatot mellőzve ítélkezzenek! A szerverre való csatlakozás következtében ezt a szabályzatot automatikusan elfogadod. Szeretnék egy log részletet is bemásolni, arról amikor közöltem a szankciót, és hogy vissza kell fizesd az M16 árát, annak akinek eladtad. [2021-07-21 21:05:57] [Output] : [OOC]Madison Miller: (( bannolj ki,de nem fogom visszafizetni neki. a jailt elfogadom de fizetni nem fizetek )) Szerintem az eddig felsoroltak alapján már érthető a bann. Az UB-t jelenleg nem adom meg, legközelebb 2 hét múlva írhatsz új kérelmet, addig még átgondolom. Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések