David o Brian Létrehozva: Július 23, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 23, 2021 Hogy hívnak? < Szabó Dávid > Mikor születtél? < 2004.07.04 > Mondj pár szót az aktivitásodról! Most egy ideig nem voltam aktív de egy ideig körül belül havonta össze jött a 100 perc (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hetente kb 7-8 órát> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam itt nexten taxis, mentős, más szerveren ORFK vezérezredes de előtte civil rendőr, TEK leader > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert szeretem a rendőrséget, a hatalmát,hogy el kapják a bűnözőket vagy pedig megelőzik a bűn tetteket > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Sosem használtam TS3-at mert nincs mikrofonom így csak a discordon megy át a hang > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Dávid vagyok 17 éves. Szabadidőm nagy részében MTA-zok és focizok. Jelenleg középiskolába járok ahol jövőre leszek 11-es és a szakmám az gépi forgácsoló lesz ha sikeresen le teszem majd a vizsgát> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Adminjailek https://imgur.com/gallery/2BqNKzX Bannok https://imgur.com/gallery/DJ4UQew> IC Rész Jelentkező neve: < Stephane Harris > Jelentkező születési helye, ideje: < Oroszország, Moszkva, 1989.07.94> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lena Henderson> Jelentkező apjának neve: < Phil Harris > Előző munkahelye(i): < OMSZ, taxi > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt működés elengedhetetlen dolog főleg a rendőrségnél. Egy rossz láncszem és szakad a sor. Midnig együtt kell működni a többiekkel és előre megbeszélni a dolgokat velük. > Önéletrajz < Moszkvában születtem. Ott jártam ki a mentős iskolát ami után el helyezkedtem a helyi kórházban. Később viszont pályát váltottam és a Rendőrség majd később a TEK mesterlövésze lettem. Voltam már utcai versenyző is tehát ismerem a kocsikat. Egy ideig voltam egy bandában mint civil rendőr és bizonyítékot gyűjtöttem. Éppen mikor le buktam volna akkor kaptuk el mindet. A bandának egy be épített embere volt a rendőrségen. Át költöztem ebbe a városba ahol szintén a kórházba kezdtem pályafutásomat és taxis is lett belőlem. Sok barátot szereztem itt és még egy feleségem is volt aki ott hagyta a várost egyik napról a másikra. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Szia, havi 100perc az semmi, én egy nap alatt a 3xosat szedem, és nem is a mint alapján töltötted ki 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David o Brian Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Just now, Zakar Nikolaj said: Szia, havi 100perc az semmi, én egy nap alatt a 3xosat szedem, és nem is a mint alapján töltötted ki Szia. Bocsi el írtam. 10 ezret akartam csak nem figyeltem. Tényleg bocsi. 2 hónap sem kellett a 20 ezer perchez csak hülye voltam és el írtam mert siettem és izgulok,hogy mi lesz az eredmény Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Nem a megadott minta alapján lett kitöltve.(Ha újra írod minta szerint, akkor arra ránézünk) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések