Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Rendőrség jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

Hogy hívnak?

< Szabó Dávid >

Mikor születtél?

< 2004.07.04 >

Mondj pár szót az aktivitásodról!

Most egy ideig nem voltam aktív de egy ideig körül belül havonta össze jött a 100 perc

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)

< Hetente kb 7-8 órát>

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?

< Voltam itt nexten taxis, mentős, más szerveren ORFK vezérezredes de előtte civil rendőr, TEK leader >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert szeretem a rendőrséget, a hatalmát,hogy el kapják a bűnözőket vagy pedig megelőzik a bűn tetteket >

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)

< Sosem használtam TS3-at mert nincs mikrofonom így csak a discordon megy át a hang >

Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)

< Dávid vagyok 17 éves. Szabadidőm nagy részében MTA-zok és focizok. Jelenleg középiskolába járok ahol jövőre leszek 11-es és a szakmám az gépi forgácsoló lesz ha sikeresen le teszem majd a vizsgát>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< Adminjailek https://imgur.com/gallery/2BqNKzX

Bannok https://imgur.com/gallery/DJ4UQew>

IC Rész

Jelentkező neve:

< Stephane Harris >

Jelentkező születési helye, ideje:

< Oroszország, Moszkva, 1989.07.94>

Jelentkező anyjának leánykori neve:

< Lena Henderson>

Jelentkező apjának neve:

< Phil Harris >

Előző munkahelye(i):

< OMSZ, taxi >

Rendelkezel jogosítvánnyal?

< Igen>

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

< Az együtt működés elengedhetetlen dolog főleg a rendőrségnél. Egy rossz láncszem és szakad a sor. Midnig együtt kell működni a többiekkel és előre megbeszélni a dolgokat velük. >

Önéletrajz 

< Moszkvában születtem. Ott jártam ki a mentős iskolát ami után el helyezkedtem a helyi kórházban. Később viszont pályát váltottam és a Rendőrség majd később a TEK mesterlövésze lettem. Voltam már utcai versenyző is tehát ismerem a kocsikat. Egy ideig voltam egy bandában mint civil rendőr és bizonyítékot gyűjtöttem. Éppen mikor le buktam volna akkor kaptuk el mindet. A bandának egy be épített embere volt a rendőrségen. Át költöztem ebbe a városba ahol szintén a kórházba kezdtem pályafutásomat és taxis is lett belőlem. Sok barátot szereztem itt és még egy feleségem is volt aki ott hagyta a várost egyik napról a másikra. >

Just now, Zakar Nikolaj said:

Szia, havi 100perc az semmi, én egy nap alatt a 3xosat szedem, és nem is a mint alapján töltötted ki

Szia. Bocsi el írtam. 10 ezret akartam csak nem figyeltem. Tényleg bocsi. 2 hónap sem kellett a 20 ezer perchez csak hülye voltam és el írtam mert siettem és izgulok,hogy mi lesz az eredmény

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.