Zakar Nikolaj Létrehozva: Július 23, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 23, 2021 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -válasz helye- Panaszra tett játékos IC neve -válasz helye- Panasz oka: -válasz helye- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://files.fm/f/tbpkqxbg4- fogtam rá a fegyvert, elkezdett ooc-ra irni, es rp-t tagadni (Pg 2x,, erről nemsoká felrakom a masik videot is (https://files.fm/f/e4g6pygvj itt van), és rp megtagadás) Edited Július 23, 2021 by Zakar Nikolaj 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Michael Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Annyi lenne a kérdésem, hogy ezen mi a PG? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Fegyvert fogtunk rád mind a 2 alkalommal, ahogy letalcaztam h brmasolom a szabályzatot, rögtön hajtottal 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Amint látom az érintett felek már elkezdték egymás között megbeszélni, hogy mi is történt. A felrakott bizonyitékok alapján nekem még nem derül ki egyértelműen a helyzet, ezért szeretnék egy teljes napi logot kérni, és ha van az első videó folytatását. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 23, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Máskor legyen kitöltve minden mező @Zakar Nikolaj 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Szia Engi! Az első videónak nincsen folytatása, mivel amire visszajottem a talcazasból, (kB 5-10mp) elment! Ha hazaerek feltoltom a log azon részét, amikor történt az ügy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Michael Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Szia Engi! Én logót nem tudok küldeni mivel nem tudom mi alapján törlődik, de nekem jelenleg csak az a logom van meg ami most (reggel) 13:16:47 kor kezdődött. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 @Zakar NikolajMint mondtam napi logot kérek, nem csak az ügyről. @Jacob MichaelÚgy müködik, hogy a log mindnig az az napi első fellépéstől van, viszont van olyan, hogy console.log, console.log.log stb. Ezekben az elmúlt 5 napot vissza tudod keresni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zakar Nikolaj Hozzászólva: Július 23, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2021 Rendben, amint van időm elkuldom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 27, 2021 Mivel a logot még mindig nem kaptam meg, valamit Zakar Nikolaj Fórumról és a szerverről is bannolva lett, a PK-t kellő bizonyiték hiányában, szankció nélkül Zárom/Helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések