Tony Wright Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2019 (módosított) Magamról Sziasztok az én nevem Farkas Gábor 16 éves vagyok. Szabadidőmben Mta zok és motorozok. 1 éve motorozok és 4 éve mta zok. Mta val naponta akár 7 óra hosszát is játszom. Tavaj felvettek a Főiskolára Alkalmazott matematika szakra. Magamról a játékban James Hero-nak hivnak nemrég költöztem a városba. Anyukám San Fierro-ba született apukám Las Venturas-ban. A városba nemrég érkeztem emiatt, még csak közmunkából élek. Nemsokára szeretnék keresni egy komolyabb állást amiből megélhetek. Terveim a szerveren: egy maffiát szeretnék vezetni. Hányszor voltál admin jailben/bannolva? Nem voltam még. Mi az adminisztrátor feladata? Az adminisztrátornak a szerveren eléggé sok oldalú a feladata megitélésem szerint. Figyelnie kell a játékosokra hogy ne sértsék meg a szerver szabályzatát(roleplay szabályok.Kell hogy segítsen a playereken (pm ek válaszolása, problémáik megoldása). Az adminnak, ha úgy adódik adminügyet kell intéznie. Aktivitási idő Napi 7-8 óra minimum Mi a véleményed a csapatmunkáról? Én szerintem a csapatmunka fontos dolog és én tudok és szeretek is csapatban dolgozni ha más is úgy akarja Miért pont téged válasszunk? Mivel szerintem koromhoz képest, eléggé érett gondolkodásom van ami eléggé segítené az admin feladatom. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Azért mert nagyon megtetszett a szerver és szeretnék nektek segiteni Pozitív/Negatív tulajdonságok Pozitív Érett gondolkodásom van véleményem szerint Jól dolgozok csapatba Senkit nem beszélek ki a háta mögött megmondom neki ha bajom van vele Nem kapom fel hamar a vizet Negatív Ha nagyon felidegesitenek akkor nagyon goromba szoktam lenni Edited Augusztus 14, 2019 by Tony Wright Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jorg William Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Viszonylag jó lap lett! Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Furcsállom, hogy 16 évesen Főiskolára jársz... Utána pedig ami még a szememet szúrja az pedig, hogy nem voltál valami bőbeszédű, eléggé keveset írtál! Illetve arra figyelj még oda a jövőben, hogyha már írsz 4 pozitív dolgot magadról akkor legalább 4 negatívumot is írj! De alapvetően a formázás nagyon tetszik, letisztult, könnyen olvasható. Nálam kicsit rezeg a léc, de azért én kíváncsi lennék, hogy hogyan szerepelsz a meghallgatáson. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tony Wright Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Ukrajnában élek itt máshogy megy az iskola Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések