Jump to content

Taylor_Johnson adminisztrátornak jelentkezik!

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Mocsár János, 17 éves, Ukrajnában élő, nyugodt ember vagyok. Juliúsban jelentkeztem egy Infós Szaksuliba. Amig nyár van, addig van minden nap akár 4óra szabad időm, amit szivesen töltenék a szerveren. Ha kell, tudok hivni embereket is erre a szerverre. Ha nem is minden, de sok RP szabályt tudok, mivel sok évig SAMP-on RP, RP szervereken játszottam, és Adminkodtam is. Lehetnek kisebb helyesirási hibáim, mivel csak 3 évet jártam magyar nyelvű iskolába (9,10,11). Vannak ötleteim is a szerverrel kapcsolatban, és ha kell, akkor tudnék is mondani, hogy még jobbá tegyük a szervert. Mivel ha érdekesebb lesz, és lesznek benne olyan dolgok, amik nincsenek más szerveren, ezért jönnek át erre a szerverre játszani, mivel az új dolgok mindig érdekesek. Én nem csak azért akarok Admin lenni, hogy több lehetőségem legyen, hanem, hogy tudjak segiteni  a szerver fejlesztésében is akár. Remélem megtetszettem és megfelelek erre a célra.

Magamról (IC):

Taylor Johnson, 1 éve költözött be a városba. Ebben a városban még nem érkezett csatlakozni valamilyen frakcióba is, de más városokban volt már illegális (Orosz Maffia, Piros Banda) frakciókban, és legális (Rendőrség) frakcióban is. Az illegális frakciókban sok sikeres túszejtésen ment át. A legális frakcióban pedig sok túszmentésen ment át sikeresen. Azt gondolja Taylor, hogy ideje egy nagyobb szintre lépni a városba.

Elért eredményeim: (más szervereken)

Orosz Maffia -------------- Leader

Italia Maffia -------------- Leader

Albán Maffia ------------- Leader

Elért eredményeim: (más samp)

Advance Role Play ----------- 3. Admin

Evolve Role Play ------------ 1. Admin

Diamon Role Play ------------ 1. Admin

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről:

Nem voltam egyszer sem. https://drive.google.com/file/d/1V2-jWBfNezeFhRAsNj7PYILbZ_JbHbOO/view?usp=sharing

Hányszor voltál bannolva? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről:

Nem voltam egyszer sem. https://drive.google.com/file/d/1gBl0a4Za4av2rxleyCDk3uAAin6ob41A/view?usp=sharing

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?:

Szerintem az Adminisztrátornak rendett kell tennie szerveren, segiteni azokon, akik "bajban" vannak, akik nem tudják az RP szabályzatát betartani, azt Jail-be küldeni.

Aktivitási időm:

A nyári időszakban akár 4-5 óra, tovább meg már a sulitól függ.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?:

Én szeretem a csapatmunkát. Mindig is csapatmunkában dolgoztam és igy is akarok a jövőben, mert szerintem több fej többre képes, mint egy.

Miért pont téged válasszunk?:

Mert ki szeretném ezt is próbálni ezen a szerveren. Nagyobb szinten szeretnék lenni, mint ahogy vagyok. Szerintem képes vagyok egy ilyen fontos megbizásra.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak:?

Mert sok szerveren, sok lusta, igazságtalan Admin van, ezért el akarom kerülni, hogy ezen a szerveren ilyen megtörténjen.

Jó tulajdonságaim: (4 minimum)

1. Megbizható vagyok. Bármiről legyen szó, bennem meg lehet bízni. 

2. Segitőkész vagyok. Bármikor, bármiben kész vagyok segíteni, persze, ha tudok 

3. Mindig Spreciz munkát próbálok végezni. Úgy vagyok vele, hogy vagy rendesen intézem el a munkát, vagy sehogy.

4. Vállalom a felelőséget bármiért. Bármi történjen, ha hibás vagyok, akkor bevallom, ha valamit rosszul teszek, bevallom, nincs semmi szándékomban átverni valakit is.

5. Összesen 4 éve RP-zek, Sampon 3 éve, MTA-n pedig 1 éve. 

Rossz tulajdonságaim:

1. Ha a szüleimet szidják, akkor nagyon mérges leszek, de ez nem fog hatni az admin munkára.

2. Makacs vagyok. Amit eldöntök az úgy lesz, ha tudom, hogy igazam van.

3. Nem szeretem, ha valaki értetlenkedik.

4. Túlságosan igazságos vagyok. Mindig csak az igazságot akarom mindenhol.

Edited by Taylor Johnson

Szia! A lapodon semmi formázás, igénytelennek tűnik az egész. Szinte semmi munkát nem öltél bele, kb 5 perc alatt elkészítetted. Ha egy ilyen lapba nem adsz bele mindent, hogy bízzunk abban, hogy az adminkodásba belefogsz? A formázás hiányától eltekintve is vannak a lapodban hiányosságok:

• 5-ös pont, fejtsd ki alaposabban. Az RP betartása alatt a szabályzat betartására gondolsz?
  • 9-es pont (8 kimaradt) "Miért pont téged válaszunk?" kérdésre a válaszod. Ezek amiket leírtál inkább jó tulajdonságok, mint sem annak a kifejtése, hogy miért téged válasszunk.
  • 10-es pont.  Itt felmerül bennem a kérdés, hogy most úgy érzed, hogy itt is ilyenek az adminok, ezért rendet akarsz tenni? Vagy csak előre elakarod kerülni, hogy ilyenek legyenek?

Ha a fentebb említett hiányoságokat pótolod/javitod, egy jó lap is lehet ebből! Sok Sikert hozzá!

• Szuperadmin

Szia, a lapod formázása semmilyen, rövid, nézz meg pár adminlapot hogy hogyis kéne kinézzen egy ilyen, ezt nem támogatom. Inkább írj egy új lapot, legyen hosszú, legyen formázása, lényegretörő, megfogalmazott.

Edited by Engi

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.