Jump to content

PK Jacob Michaelre

Shawn Ruiz

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Ezekiel Ruiz-

Panaszra tett játékos IC neve

-Jacob Michael-

Panasz oka:

-Szereptévesztés, NonRP-s bankrablás. (A képen látszik minden, ahol leírja hogy mentős, illetve a rablást jelző szöveg is.)-

Bizonyíték (videó, kép, log):

- https://kepkuldes.com/image/SuVBEg -

Annak ellenére, hogy jóval több időt hagytam 24 óránál, még se kaptam választ, így kénytelen vagyok a meglévő bizonyitékok alapján bírálni. A kapott bizonyiték alapján, valóban megszegte Jacob Michael a bankrablásra vonatkozó szabályok több pontját is.

•  Minimum 5 emberrel lehet elkezdeni egy bankrablást.
  • A páncélterem ajtajának fúrását legalább 6 szolgálatban lévő rendvédelmi tag esetén lehet elkezdni.
  • Egyedül tilos elkezdeni a rablást.

Ezen felül szereptévesztést is elkövetett, mert OMSZ-es ként csak kisebb illegális cselekedtetek az engedélyezettek, nem pedig egy bankrablás.
A
bankrablásra vonatkozó szabályok megszegésért 120 perc, a szereptévesztés miatt pedig 150 perc adminjailt osztok. Összesen 270 perc adminjailel szankcionálom Jacob Michael játékost a fentebb részletezett indokokkal. 

A PK-t zárom és helyezem.

Edited by Engi

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.