Shawn Ruiz Létrehozva: Szeptember 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2021 Panasztevő játékos IC neve: -Ezekiel Ruiz- Panaszra tett játékos IC neve -Jacob Michael- Panasz oka: -Szereptévesztés, NonRP-s bankrablás. (A képen látszik minden, ahol leírja hogy mentős, illetve a rablást jelző szöveg is.)- Bizonyíték (videó, kép, log): - https://kepkuldes.com/image/SuVBEg - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2021 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 (módosított) Annak ellenére, hogy jóval több időt hagytam 24 óránál, még se kaptam választ, így kénytelen vagyok a meglévő bizonyitékok alapján bírálni. A kapott bizonyiték alapján, valóban megszegte Jacob Michael a bankrablásra vonatkozó szabályok több pontját is. Minimum 5 emberrel lehet elkezdeni egy bankrablást. A páncélterem ajtajának fúrását legalább 6 szolgálatban lévő rendvédelmi tag esetén lehet elkezdni. Egyedül tilos elkezdeni a rablást. Ezen felül szereptévesztést is elkövetett, mert OMSZ-es ként csak kisebb illegális cselekedtetek az engedélyezettek, nem pedig egy bankrablás. A bankrablásra vonatkozó szabályok megszegésért 120 perc, a szereptévesztés miatt pedig 150 perc adminjailt osztok. Összesen 270 perc adminjailel szankcionálom Jacob Michael játékost a fentebb részletezett indokokkal. A PK-t zárom és helyezem. Edited Szeptember 8, 2021 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések