Stark Létrehozva: Szeptember 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2021 -IC- Egy Mexikói utcai banda az LSV, akik pár maffiával is kapcsolatban állnak. Mint minden banda, ők is feltörekvőek. Mindennel üzletelnek ami megvásárolható, csak a haszonra törekedik minden banda tag, hogy a csoport tagjainak mindene meglegyen. Járni járják az utcákat, természetesen nem feltétlen a bajt keresik, csak nagyzolnak általában. Mikor a helyzet úgy kívánja keresik a bajt, hisz sokan vannak, meg kell keresni a betevőt. Becsületük páratlan, és szavatartó egy banda. Mint egy nagy család vigyáznak egymásra, és üzlettársaikra is ha az kiérdemli. Sokféle arculatban jelennek meg az utcán, gyalogosan, biciklivel, kocsival, nagyon változatos a megjelenésük. Nem ajánlatos kikezdeni velük, mert eléggé haragtartók, és szemtől szemben támadnak meg az utcán ha tiszteletlenül viselkedik valaki velük szemben... Tisztelik egymást és az embereket, de ez ne tévesszen meg senkit... -Banda felépítése- Cratel (Banda feje) Al Capo (Főnökhelyettes) Fratello (Teljes tag) Ampio (Betanított) Novellino (Újonc) -Bekerülés- Csak is úgy kerülhet be valaki a bandába, ha tesz egy olyan dolgot a bandáért, ami említésre méltó. Ez után próbára teszik hogy a bizalmukba fogadhatják-e az illetőt, és ha minden jól megy, egy hangulatos banda rituálén a csapatba veszik. Egy igen komoly és összetett alapon működik a bandába kerülés, hogy kiszűrjék a bizalmasokat... -OOC- Banda megvalósítás információk.. A skinek teljesen jók, amik az alap gta-ban vannak. Összesen 2 db olcsóbb kategóriás kocsi, és 2 db krossz motorra lenne szükség járművek terén. Banda terület a fenti képen látható. Mappolás nem szükséges, igazából egy darab kisebb ólhoz hasonló objectre lenne szükségem a HQ mellé. Azt viszont nem írom ide hogy mi célt szolgálna. Tagokra vonatkozóan, nem tudok mit mondani jelen helyzetben sajnos. -Célok- Céljaim..., hát..., felsorolhatnám a szokásos álarc szövegeket, de nem akarom felsorolni. Szeretném jól érezni magam, és ha mások is részesei lesznek ennek a csoportnak, bízom benne hogy nekik is tetszeni fog. -Magamról- 27 éves vagyok, minden nap dolgozó. Van egy Opel Astrám, amit most karácsonykor akarok lecserélni egy Audi A6-ra. Hobbim a kocsikázás. Ha minden jól megy meg akarom járni az idén Szolnokot, Tatát, Siófokot. A játékon nem tudok fent lenni minden áldott nap, hisz van életem, de amikor itthon vagyok természetesen feljövök a szerverre. Változóan ez napi 2-3 óra. Persze ha eső napom van akkor 5-8 óra ossza is lehet. Függ attól is hogy megkapom-e a frakciót, mert így soloban kicsit unalmas tud lenni. Tapasztalatom van, már más szerón voltam leader, de ezt megtapasztalhatjátok élesben ha megkapom a frakciót. -Miért engem?- Ne válasszatok engem, mert csalódást okozok. Ilyen szöveget úgy sem kaptok sokat. :,D Semmi okot nem tudok írni, miért engem válasszatok. Ha megkapom a frakit, megbecsülöm, ennyit tudok mondani. Amit lehet kihoznék belőle. UCP kép https://kepkuldes.com/image/SJBBY4 Játszott perceim : 1421 4 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Szeptember 6, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2021 Szia, nekem nagyon tetszik a lap! Sok sikert 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Szia ! Őszintèn szólva, nekem a lapod nagyon bejön ! Csak támogatni tudom, sok sikert ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Szia! -Feltűnt, hogy Old School bandát szeretnél, szerintem ezen lehetne változtatni de rád bízom. -Illetve kevés a játszott perceid száma, ettől függetlenül semmi bajom nincs a lapoddal. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2021 Köszönöm, hát igazából én úgy gondolom, minden extra nélkül is lehet egy remek csapatot alakítani. Reméljük a legjobbakat, és a jövő bármit hozhat. És igen, kevés a játszott percem nagyon, de ez ne tévesszen meg senkit Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 9, 2021 Szia! A lapod alapjába véve szerintem nem rossz, de van némi dolog amit lehetne véleményem szerint másképpen. A formázás. Alapvetően nagyon tetszik, egyetlen egy dolog van benne, ami nagyon bántja a szemem az alcímek háterének színezése. Javaslom inkább csak a betű színt változtasd meg, szerintem az sokkal esztétikusabb. (Nyílván kinek a pap, kinek a papné, kinek a paplan.) On 2021. 09. 06. at 0:39, Stark La Fuente said: árni járják az utcákat, természetesen nem feltétlen a bajt keresik, csak nagyzolnak általában. Mikor a helyzet úgy kívánja keresik a bajt, hisz sokan vannak, meg kell keresni a betevőt. Itt van egy kisebb elentmondás, most keresik vagy nem keresik a bajt? Itt szerintem kicsit fogalmazd át a szöveget. On 2021. 09. 06. at 0:39, Stark La Fuente said: Ne válasszatok engem, mert csalódást okozok. Ilyen szöveget úgy sem kaptok sokat. :,D Én alapvetően nagyon szeretem a poénokat, de annak is meg van a maga helye, ami nem feltétlen egy komoly frakció pályázat. Szerintem ezt a részt inkább vedd ki a lapból. Összeségében ez egy elégé jó lap, sok sikert kívánok hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Szeptember 9, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 9, 2021 Neked is nagyon köszönöm az őszinte szavakat. A bajkeresésre vonatkozólag, magyarázat hiánya van csak a dologban. Idézet -Járják az utcákat, vagánykodnak, de nem a problémát okozzák, és nem keltenek különösebben kirívó fenyegető hozzáállást az élethez, avagy a civil embereket nem zavarják. - Viszont, mikor a helyzet úgy kívánja, ha a családnak szüksége van pénzre, előkerítik azt bármi áron. Elmennek rabolni, és ha a családot fenyegetés íri, ha kell verekednek, fenyítenek, és ölnek ha a helyzet úgy kívánja. Evvel tudnám pótolni, de nem akarok változtatni a pályázaton már. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Szeptember 10, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2021 Kedves Pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez elfogadásra került! Kérlek mindenféleképpen keress fel DC-n privátban, vagy ha nem tudsz, akkor fórumon. Ott egyeztetünk a meghallgatásról, illetve több dologról is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések