Stark Létrehozva: Szeptember 14, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 14, 2021 Szerintem egy reális dolog lenne, ha sok időt eltöltesz egy melóban, több lenne a pénzed is. Példa: 10 skill szint lehetne. Minden szint elérése után dobna 5%-ot a fizetésen... 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 18, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 18, 2021 Szia, nekem ez az ötlet kifejezetten tetszik, némi "kikötéssel/hozzáfűznivalóval". Szerintem minden munkában lehessen ilyen skilt gyűjteni, de ne 10-ig, hanem 100ig. Nyílván 100-nál a lehető legnagyobb a fizetés. Ezen felül, ha valaki munkahelyet vált, majd visszatér, ugyanabba törlődjön az előző skilje, mert volt némi kihagysáa, és nyílván nem ugyan abba a posztba veszik visssza, amiben végzett. (Esetleg mentési pontok lehetnénnek 20,40,60,80,100 pontnál. Ez azt takarja, hogy amikor ezt a pontot átlépted, utánna, ha fel is mondasz, a már átlépett legnagyobb ilyen elmentett pont skiljével és fizetésével folytatod azt a bizonyos munkát.) 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 7, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2023 A vezetőség közös álláspontja szerint ez az ötlet egyenlőre nem kerül megvalósításra. Zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések