Madd D Crusader Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy a healthbaron nem mutatja se a pénzem, se az időt, se az fps-t. Ettől az fpsem kb. 3. Mindent próbáltam már, újratelepítettem az mtat, kitöröltem a nexthud nevezetű mappát, mert itt fórumon hallottam az segíthet. Még másik felbontást is próbáltam. Teljesen kifogytam az ötletektől, kérlek titeket segítsetek. (Semmi hibaüzenetet nem ad ki.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Szia, tudsz küldeni képet? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Madd D Crusader Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2019 30 perce, Peter Hicks said: Szia, tudsz küldeni képet? Persze! Itt a link, az imgurra feltöltöttem. https://imgur.com/a/CaGxRVt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Ha fenn vagy szerveren keress meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Madd D Crusader Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 On 2019. 08. 12. at 14:30, Peter Hicks said: Ha fenn vagy szerveren keress meg. Szia, bocsi hogy csak most írok, megoldódott a probléma, de azért köszönöm a fáradozást! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szia! Mi volt a probléma? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Madd D Crusader Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 16 perce, Peter Hicks said: Szia! Mi volt a probléma? Nem tudom. Magától megjavult. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Rendben, akkor jó játékot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések