Matthew Ruiz Létrehozva: Szeptember 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 30, 2021 NextGaming Discord unban kérelem Discord felhasználóneved: <Traktor#8726> Kitiltásod indoka: <Nincs.> Miért szeretnéd, hogy feloldjuk a kitiltásod? <Jogtalanul lettem bannolva, semmit nem tettem csak egy nézet eltérésem volt Ryderrel, miközben ő folyamatosan szidott én semmit nem csináltam, így jogtalannak érzem, többen is alá tudják támasztani.> Egyéb megjegyzés: <Máskor nem kéne jogtalanul kirakni dcről.> 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Szia! Nem én vagyok ebben az UB-ben illetékes, de 2 dologra felhívnám a figyelmed: A jogtalan mint tényközlés, és a jogtalan mint véleménynyilvánítás két külön dolog, szóval nem kellene két álláspontot leírni. Szükséges lehet kifejtened, hogy mi volt az a nézeteltérés, hogy ne kelljen ezzel is az időt húzni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Rendben varj, Szoval akkor. Annyi volt hogy nem emlekszem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Jogtalannak érzed azt, amire nem is emlékszel? Huh... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Mar emlekszem! Azon vesztünk össze hogy mennyire vagyunk jártasak az RP tudásában, mit látunk, mi a jó nekünk egy RPben stb, de eldurvolódott a helyzet és le noki gecizett, stb én semmit nem szoltam neki. Martinez megkérte hogy hadjuk abba, abba is hagytuk ok beakartak engem venni valami csoportba es ott veszekedni de elutasitottam, lefekudtem aludni majd elmentem suliba, hazaertem és aztlátom hogy kivagyok bannolva next dcrol, amikor megvolt beszélve hogy senki semmit nem mert abba hagytuk a vitát. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2021 Hali, a bant azért kaptad, mert közösségromboló volt a stílusod. Szidtad az RP-t, hogy az RP elavult, csak DM-elni kell feljárni, meg olyanokat is irtál, hogy azért jönnél fel a szerverre, hogy el OOC kerezd a vagyonod. Az UB-t nem kapod meg, máskor figyelj oda, hogy miket írogálsz. Z/H 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések