Jump to content

Greg Polski Adminisztrátornak való jelentkezés

Greg Polski

Ajánlott bejegyzések

MAGAMRÓl

Balázs vagyok 14 éves. Újkígyóson élek. Amióta megláttam a napvilágot rbbrn az egy kertes házban lakom.Vannak háziállataim kutyák
2külön fajta kutyus az egyik kaukázusi a másik yorkshire terrier. Szeptembertől megyek középiskolába,Gépészeti szakra jelentkeztem.Most rakom le a kismotorra a jogosítványt.Nagyon szeretem az állatokat e mellet a motorokat és az autókat kedvenc autómárkámim a BMW,Mercédesz.
6 hónapja játszok a játékkal és most tetszett meg igazán elég sok percet tervezek belerakni.Amikor csak tehetem a gép előtt ülök és ha birom a társaságot akár el sem megyek addig amíg ők sem.7 éve kézilabdázom. Nagy célom hogy egyszer egy jól kereső munkahelyre felvegyenek.Egész jól tanulok 4,8 átlagom lett év végén igaz a 8. még könnyü.
Ennyit birtam magamról kiadni.Szeretném ha felvennéne 

IC MAGAMRÓL

Greg Polskinak hívnak 20 éves ember vagyok eddig OMSZ=Országos Magyar Mentőszolgálatban DolgozomEgységvezető fokozaton vagyok és jól illek  a szerepembe

Szeretném ha egyszer igazgató helyettes lhetenék,majd összegyüjteni a fizetésemből egy álomautóra az Úgynevezett Mitsubitsi Launcher EVO X-re

Legjobban a mentős szerepemre vagyok a legbüszkébb Szépen nyűlöngél a pénzem.

ADMINJAILOK

A szerveren nem voltam még adminjailben és szerintem nem is leszek

BANNOLÁSOK

Soha nem voltam  a szerverről és próbálok nem olyat tenni amiért bannolhatnak

ADMINISZTRÁTOR FELADATA

Az adminisztrátor feladata a playereken  segíteni bárkinek bármilyen nyomós indoka van Esetleg szabálymegszegés,és a súlyossab szabályok megszegésének elintézése megadnii

a megérdemelt büntetést az embereknek és minél több  segítséget nyújtani a játékosoknak

AKTIVITÁS

MInden nap fentudok lenni bármennyit suli időben az edzések,és a suli és a plusz órák de leginkább 3-5 óra

CSAPATMUNKA

A csapatmunkának nagyon sok értelme van,több esetben is pl ha valaki egyedül nem tud valamit megcsinálni esetleg ha nagyobb baj van akkor a csapatmunkában sokan tudnak segíteni persze ha van csapat és a csapatmunkában a lényeg a segytség

MIÉRT PONT ENGEM VÁLASZATOK

Rengeteg időt töltök a szerveren és szeretek mások felett birálkodni,megmondani neki hogy mit kell és hogyan és nagyon szigorúnak érzem magam ha felettese vagyok valakinek

MIÉRT JELENTKEZEM ADMINNAK

Nagyon szeretnék kissebbeknek,kezdőknek segíteni fejlődni majd segíteni  a társaim munkáját és segíteni és a szerver segítségbiztosítását erősíteni

POZITÍV TULAJDNOSÁGOK

-Hamar barátkozom

-Bátor

-Segítőkész

-szerény

NEGATÍV TULAJDONSÁGOK

- Rengeteget beszélek értelmetlen dolgokról

-szégyelős

-Hamar felkapom a vizet ha csesztetnek 

-Néha olyan kedvet kapok ha olyan a társaág hogy elkezdek funoln

Edited by Greg Polski

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.