Martin Daniel Alvez1 Létrehozva: Október 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 28, 2021 IC/InGame neved: < Martin Daniel Alvez > A ban időpontja: < 2021-10-26 14:43:02 > A ban oka: < adminszidás > A ban időtartama: < 2036-10-26 14:43:02 > Admin neve, aki bannolt: < Zeus > Miért szeretnéd az unbant? < megbántam amit tettem meggondolatlanságvolt bocsánat a PD-től is amiért szórakoztam velük szeretnék viszajönni a szerverre mert jó szervernek látom és még játszanék rajta > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Október 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Szia! Az UB-t megkapod, de vannak feltételek is. -Nem teszel több ilyen megjegyzést egy admin/player felé sem. -Betartod a szerver szabályzatát. Remélem tényleg megbántad és nem teszel több ilyet, további jó játékot a szerveren! Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 30, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Unban megadva szerveren. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések