Alexander Kramarov Létrehozva: Október 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Kovács Norbert Mikor születtél? 2005.06.21 Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) Hát nem is tudom nadjából 2-3 órát. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen vóltam szerelő, rendőr, maffiás. Miért ezt a frakciót választottad? Mert vóltam rendőr más szervereken is és nagyon tetszet nekem a frakció, és ki szeretném próbálni magam ezen a szerveren is rendőr ként. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Kovács Nórbertnek hívnak 16 éves vagyok Romániában élek. Még nem nagyon döntöttem el hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel. Nagyon érdekelnek a számítógépek meg az MTA-szerver készítése is, én is ki próbáltam csinálni egy szervert, csak hát nem vólt túl sikeres. E mellett szeretek biciklizni a kedvenc spórtom is egyben. Na meg szeretek győrkotizni is de azt inkább ritkábban szoktam. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) Kitiltások Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Nincs aktív bannod Inaktív Admin jailjeid Admin neve: Indok: Perc: Időpont: RickeY NON-RP,RP tagadás,PG,OOC stÃlus és IC-OOC keveré (KezdÅ‘) 30 2020-01-02 Mark kis szintüt nem rabolsz, DM kisérlet 60 2020-01-13 Vlad NonRP-s hirdetés 60 2020-03-06 KrisT Nonrp-s hÃrdetés 90 2020-03-16 Daniel Non RP[Nem hinném hogy IRL is ezt csinálnád egy úttisztÃtóval] 30 2020-03-21 Rocky IC-OOC Keverés 30 2020-03-23 Ryko PG, NON RP 120 2020-04-11 Ryko NON RP 120 2020-04-13 Thomas DB[Képpel bizonyÃtva] 60 2020-04-13 KrisT IC-OOC keverés, nonRP-s hÃrdetés 20 2020-04-27 Martinez MG IC Rész Jelentkező neve: Norbert Connor Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1989.06.21 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jassica Griffo Jelentkező apjának neve: Williem Connor Előző munkahelye(i): Olajfinomító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Szerintem ha sokkal jobb az együtműködés, sokkal jobban és könyebben megy minden és hogy minden jól működjön ehez kell egy remek csapat is. Nameg persze a úgy lehet jól csapatban dólgozni ha a csapat tagok teszenek is érte. Igaz én nehezen ileszekedek be de be ileszkedek meg szokom a környezetem. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Hello Williem Connor a nevem it szülletem Los Santosban 22 éves vagyok. Úgy ismerem a váróst mint a saját tenyeremet. Azért szeretnék magukoz jelentkezni mert mindig is rendőr akartam lenni eme szép városban. Meg láttam magamba a lehetőséget és úgy gondolok meg felelnék erre a pozicióra. Igaz nehezen illeszekedem be de meg szokom a környezetemet hamar. Sajnos egyetlen barátom sincs a várósban. Én olyan magányos farkas vagyok. Töbször próbálkoztam jelentkezni magukhoz de mindig el utasítotak hát remélem most szerencsével járók és el fogadják a jelentkezésemet. Na hát magamról enyit tudok mesélni, köszönöm hogy el ólvasta. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Meghallgatás időpontjáért írj rám itt fórumon privátban. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések