Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Norbert Connor jelentkezése az ORFK-ba.

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Kovács Norbert

Mikor születtél?
2005.06.21

Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
Hát nem is tudom nadjából 2-3 órát.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Igen vóltam szerelő, rendőr, maffiás.

Miért ezt a frakciót választottad?

Mert vóltam rendőr más szervereken is és nagyon tetszet nekem a frakció, és ki szeretném próbálni magam ezen a szerveren is rendőr ként.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
Igen

Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
Kovács Nórbertnek hívnak 16 éves vagyok Romániában élek. Még nem nagyon döntöttem el hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel. Nagyon érdekelnek a számítógépek meg az MTA-szerver készítése is, én is ki próbáltam csinálni egy szervert, csak hát nem vólt túl sikeres. E mellett szeretek biciklizni a kedvenc spórtom is egyben. Na meg szeretek győrkotizni is de azt inkább ritkábban szoktam.

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

Kitiltások

Admin neve: Indok: Lejár: Állapot:
    Nincs aktív bannod Inaktív

Admin jailjeid

Admin neve: Indok: Perc: Időpont:
RickeY NON-RP,RP tagadás,PG,OOC stílus és IC-OOC keveré (Kezdő) 30 2020-01-02
Mark kis szintüt nem rabolsz, DM kisérlet 60 2020-01-13
Vlad NonRP-s hirdetés 60 2020-03-06
KrisT Nonrp-s hírdetés 90 2020-03-16
Daniel Non RP[Nem hinném hogy IRL is ezt csinálnád egy úttisztítóval] 30 2020-03-21
Rocky IC-OOC Keverés 30 2020-03-23
Ryko PG, NON RP 120 2020-04-11
Ryko NON RP 120 2020-04-13
Thomas DB[Képpel bizonyítva] 60 2020-04-13
KrisT IC-OOC keverés, nonRP-s hírdetés 20 2020-04-27
Martinez MG

IC Rész

Jelentkező neve:
Norbert Connor

Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos 1989.06.21

Jelentkező anyjának leánykori neve:
Jassica Griffo

Jelentkező apjának neve:
Williem Connor

Előző munkahelye(i):

Olajfinomító

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Szerintem ha sokkal jobb az együtműködés, sokkal jobban és könyebben megy minden és hogy minden jól működjön ehez kell egy remek csapat is. Nameg persze a úgy lehet jól csapatban dólgozni ha a csapat tagok teszenek is érte. Igaz én nehezen ileszekedek be de be ileszkedek meg szokom a környezetem.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Hello Williem Connor a nevem it szülletem Los Santosban 22 éves vagyok. Úgy ismerem a váróst mint a saját tenyeremet. Azért szeretnék magukoz jelentkezni mert mindig is rendőr akartam lenni eme szép városban. Meg láttam magamba a lehetőséget és úgy gondolok meg felelnék erre a pozicióra. Igaz nehezen illeszekedem be de meg szokom a környezetemet hamar. Sajnos egyetlen barátom sincs a várósban. Én olyan magányos farkas vagyok. Töbször próbálkoztam jelentkezni magukhoz de mindig el utasítotak hát remélem most szerencsével járók és el fogadják a jelentkezésemet. Na hát magamról enyit tudok mesélni, köszönöm hogy el ólvasta.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.