Dave Jhon Stefa Létrehozva: Október 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2021 Létrehozva: Vasárnap at 19:26 (módosított) IC/InGame neved: < Dave Jhon Stefan > A ban időpontja: < 2021. 03. 03> A ban oka: < Adminszidás [NINCS UB]> A ban időtartama: < Örök> Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Így vissza gondolva, nagyon megbántam amit tettem Terciuszal. Oktalanul szidtunk a haverral, amit nem kellet volna. Bocsánatot szeretnék kérni mert bízok abban , hogy megkapom az utolsó utáni esélyemet is, amivel biztos, hogy jobban bánnák. Mivel ezt a bannt nem mostanság kaptam megszeretném mutatni az adminoknak, hogy tisztelettel tudok bánni velük és egyrészt a playerekkel is.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Ilyen névvel nincs kibannolva senki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dave Jhon Stefa Hozzászólva: Október 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Bocs akkor ez a név: Sebastiano Lee Frank Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Az UB kérelmed elfogadom. Viszont egy 800 perces Adminjail fejében. Rád is érvényes ami Matthew-ra, akármit csinálsz azonnal megy vissza a ban, és akkor már utolsó utáni esélyed sem lesz Z/H 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 30, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 30, 2021 Unban megadva szerveren. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések