Jump to content

Matthew Ruiz UB kérelme. Terciusz felé

Tyler Clark

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Matthew Ruiz >

A ban időpontja:

< 2021.07.21. >

A ban oka:

< Utolsó esély eljátszva #Moss >

A ban időtartama:

< Perma >

Admin neve, aki bannolt:

< Terciusz >

Miért szeretnéd az unbant?

< Már nagyon sokadjára írok ide sajnos. És hogy miért is szeretnék? Tudom hiába való lesz a szövegelésem, de bizok még valamiben..

Egyszerüen nem értem miért akarok mindig nagyfiut játszani a neten, és ezért olyan dolgokat teszek tönkre, amik amúgy tetszenek és szerem csinálni. Látom a potencáit ismét a szerverben és megpróbálnám oda tenni magam utoljára.. Egyszerüen nem érzem azt egyik Rp szerveren sem mint amit itt éreztem. Hiába van HL-en 12 milliom, és M5-öm ha itt 9 hónapot csövesként rpzve jobban éltem. Egy szónak is száz a vége, nem tudom egyszerüen elfelejteni mennyi emléket okozott nekem ez a szerver 70000perc, rengeteg. Mindegyiket élveztem ami nem adminügy volt. Akiket itt megismertem nagyon jó emberek, és sokról példát vehetnék. Olyan embereket és adminokat ismertem meg akiket mai napig a barátomnak tartok. Bármekkora Adminjailt elfogadok, és sehonnan nem kellene Unbannolni mivel megértem miért lettem bannolva mindenhonnan, nagyfiuskodni akartam. >

[Megkért, hogy tegyem ki]

• Szuperadmin

Szia! Nos.. Hol is kezdjem. Azt vettem észre, hogy amint csökken a playerszám te mindig funolni jössz fel/nonozni. Amint megnő a playerszám már RP-znél. Tekintettel arra, amit Discordon írtál, hogy "Azért kéne Ub, hogy el OOC kerezzem a vagyonomat" már csak emiatt sem adom meg az UB-t, az OOC ker elkerülése érdekében. Az Unbankérelmed elutasítom. Z/H

• Like 3

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.