Jump to content

Jelentkezés

Dean Teo

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Balogh Zsolt
Hány éves vagy?
15
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Hétköznap : 2-3
Hétvégente : 4-5

Jelenlegi játszott perceid száma:

4585

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

Kitiltások

Admin neve: Indok: Lejár: Állapot:
    Nincs aktív bannod Inaktív

Admin jailjeid

Admin neve: Indok: Perc: Időpont:
Moss RP hiánya ütközésnél. 15 2021-07-08
Moss RP hiánya ütközésnél. [kezdő] 15 2021-07-08

Bocsi nem tudtam máshogy mególdani xd

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Még nem voltam

Miért ezt a frakciót választanád?

Elsősorban szeretnék besegíteni az autószerelésben és 1 jó kis közösségbe bekerűlni régóta szeretnék alapból szerelő lenni :D
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Nincs de le fogom tőlteni (mikrofonom van)
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Üdvözlöm a kedves vezetőséget! 15 Éves vagyok Zsoltinak hívnak. Budapesten születtem és Debrecen városában élek. 1 kedves barátom mondta nekem hogy jöjjek és próbáljam ki az mtat. Ki próbáltam az MTAt és meg is tetszett 1 éve rpzek. Seemta v2n kezdtem a mtas "karrierem". Sokat szoktam kirándulni biciklizni,focizni. Ha unatkozunk a barátaimmal lopunk 1-2 csirkét :) (nem öljük meg őket) XD Kedvenc ételeim a gyros pittában és a hamburesz xd Ezen kívül szeretek a házkörül kertészkedni és barkácsolni is. Raktam össze saját kezüleg asztalt (nem profin úgy ahogy xd) de a lábukon megáltak mindig és erre igazán büszke vagyok.

IC Rész

Jelentkező neve:
Dean Teo
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos Korház 1990
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Felix Anna
 Jelentkező apjának neve:
Dean Dimitrj
 Előző munkahelye(i):
Olajszállító
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A csapatmunka 1 szép dolog több barát vagy 1 csoport összefog hogy megtudjanak alkotni 1 bizonyos feladatot.
Jobb érzés csapatban lenni mint hogy egyedűl csinálj meg 1 feladatot a csapatmunka 1 hasznos dolog ki tudod segíteni a társadat ha kell.
Én pl szeretek csapatban dolgozni! 
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Üdvözletem mindig is szerelő szerettem volna lenni kiskoromban mindig elvettem édasapám szerelőkészletét és a kis autómait szerelgettem. Van 2 testvérem Dean Zyra és Dean Packer mindig is jó kapcsolat volt köztünk 3man érkeztünk a városba ők sajnos itt hagytak engem :( elmentek máshova magamra hagytak de ettől eltekintve is jól teljesítek. Vannak ismerőseim a városban nagyon kedvesek és tisztelettudók és én is az vagyok velük. Eddig nem mertem jelentkezni autószerelőnek pedig a képességeim megvannak hozzá azt érzem megfelelnék a feladatra. Tisztelet tudó vagyok mindig figyelek a másikra ezért be is tudnék illleszkedni a közösségbe. Van egy 8 általános végzettségem + van még szakmai végzetségeim is autószerelőként és hegesztőként is. Eddig olajszállító voltam szerettem a szakmát de volt 1 baleset és ott megutáltam a szakmát 1 őrűlt belém jött és persze felborúlt a jármű amit nekem kellet kifietni és ezáltal hatalmas addóságba csöppentem akkor de a rákászattal 500ezer dollárt tudtam összeszedni 300ezer dollár volt az addóság amit ki is tudtam fizetni és ennek nagyon örűltem és maradt 200ezer dollárom +ba. Ez lenne az én önéletrajzom.

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

Igen 

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.