Tony Wright Létrehozva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 12, 2019 (módosított) Bemutatkozás: Gábornak hivnak és Ukrajnában élek! Most vagyok 16 éves és a főiskolára járok alkalmazott matematika szakra. A hobbim: Motrozás és kosár.Már 3 éve motorozok és nagyon szeretem voltam már több versenyen és sikerült nyernem is. A szabadidőmben motorozni szoktam vagy számitógépezni. Játékok amivel szivesen játszok: CS:GO, GTA V, PUBG,R6S,MTA:SA. Rangok: Leibwächter - Testőr (Nincs beavatva) Fahrer - Sofőr (Ettől a rangtól feljebb mindenki be van avatva) Hubschrauberpilot - Helikopterpilóta Serienkiller - Sorozatgyilkos Waffenhändler - Fegyverkereskedő Hitman - Bérgyilkos Sektenführer - Szektavezér (Alleader) Führer - Vezér (Leader) 1 Leader 2 Al-leader Mióta Rp-zem?3 éve. IC önéletrajz (névváltást megírom ha elfogadják a pályázatot) Güttingenben születtem, Németország déli határán. Apámat, és anyámat nem ismertem, 6 éves koromig egy csávó nevelt, majd Ő kidobott. Ekkor jelentkeztem Güttingenben egy Hauptschule iskolába. De, egy kicsit ugorjunk vissza... Az a csávó, aki nevelt mesélt az anyámról, aztmondta, hogy prostituált volt, és így lettem Én, de belehalt a szülésbe. A nevét mai napig sem tudom. Az iskolába mindenki utált, de erős voltam, és mindezt nem vettem figyelembe, de bántott, hogy nem tudtam hol aludni. Egyszer az iskola igazgatója jött, majd lakcímet kérdezett... Ugye én nem tudtam mit mondani, ezért azt mondtam, hogy nem tudom az utca nevét, ezért mondtam, hogy holnap megmondom, megkérdezem. Nem volt semmim, csak egy ceruzám, amit a kukában találtam. Másnap megmondtam az igazat, az Igazgató Úrnak és adott nekem egy lehetőséget... Ami így szólt: "Kedves Jessica, mivel nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe vagy, a tanári szobába van egy parasztágy, ott aludhatsz". Én nagyon megköszöntem, és el is fogadtam persze. Amíg ki nem jártam a Hauptschule-t, addig ott aludtam, és mindig ugyanazt a ruhát hordtam. Sokan fikáztak, de (leszartam). A tanulással egyáltalán nem foglalkoztam, mert nem érdekelt. Már akkor gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, de már visszahozni úgysem tudom, sehova nem vesznek fel így. Kijártam a Hauptschule-t, addigra 18 éves lettem, a sok bukás miatt. Amint említettem, nem vettek fel engem sehova, ezért az utcán éltem. Egy ideig prostitúcióból éltem , aztán jöttek a lopások, vasazás. A rendőrség körözést adott ki rám, és sajnos a nevemet is tudták. Volt egy testvérem, lehet még most is él, de kitudja. Nem hallok róla semmit, de annyit tudok, hogy Annának hívják. Mivel már mindenhol tudták a nevem, elmentem leváltottam a nevem, Jessicáról- Ashleyre. Így azért már kicsit más voltam, ami pénzem volt, az új kinézetre fordítottam. A rendőröknek így már nehezebb dolga volt, hálaistennek. Folytattam tovább a pénzszerzést, de egyszer találkoztam az utcán egy férfivel. Ugyanabból élt, mint Én. Beszélgettünk, kocsmáztunk, majd összeálltunk. Kiderült, hogy annak a csávónak van egy bandája. Telt-múlt az idő, a banda már egyre jobban teli volt pénzzel. Időközben apámról is kaptam híreket, a banda hallott már róluk. Mesélték róla a storykat, majd Én megkérdeztem, hogy: " Aztán miben halt meg? " a válaszuk ez volt rá: " Ashley, természetesen megöltük" ... Ekkor Én nagyon elkeseredtem, de a Többiek azt mondták, hogy miért búslakodok, ha otthagyta anyámat, meg engem is? Ebben teljesen igazuk volt, így egy idő után le is szartam. A banda egy kicsit leállt a pénzszerzéssel, mert az egyik srác apjának volt egy kocsmája. Odamentünk mindennap ingyen inni. De, az a srác elment a bandából, mert elköltözött. Ekkor megcsillant a szemünk... Rájöttünk, hogy így kirabolhatjuk a kocsmát, majd elfoglalhatjuk banda területnek. Így is lett, egyik este bementünk fegyverekkel, majd kinyírtuk annak a srácnak az apját, és mindenkimást, aki benne volt akkor a kocsmába. Elégettük a hullákat, majd a kocsmát bezártuk és az lett az új banda terület. Nagy pénzszerzésekbe folyamodtunk... (Egy kis idő múlva...) Rájöttünk, hogy kénének újítások, ezért nagyobb dolgokba kezdtünk gondolkodni... beújítottunk egy autóval (Dodge Charger) , hogy egy kicsit messzebbre is eltudjunk menni Los Santos-tól. Ezt meg is tettük, elmentünk San Fierro-ba, az akkori Postabankhoz, majd felmértük a telepet, mindenféle biztonsági készüleket. Az volt a terv, hogy befogunk oda törni. Elmentünk a San Fierro-i hobbi boltba, majd vettünk símaszkot, és illegális úton lőszereket is. Az egész betörést megterveltük, majd rá egy hétre betörtünk. Akit megláttunk, és nem velünk volt egyből meghalt, mivel lelőttük. Amit találtunk, pakoltuk és vittük. Ez volt 1981. 04. 17-én, és 1981 legdurvább betörése volt addig. Miután eladtunk mindent, vagy megtartottuk, ami fontos volt elneveztük ezt a bandát 'Kész harc' - nak. A 'Kész harc'-ba egyre több tag volt, ami azt jelentette, hogy nagyobb helyekre is betörhettünk, és mészárolhattunk... A Vezér vett egy hatalmas banda területet Las Venturasban, ezért oda át költöztünk. Las Venturasban betörtünk a kaszinóba, amit elég rendesen kiraboltunk, és megtelt a pénzeszsák. ((Erről most nem írok annyira részletesen, mert most fog majd következni egy részletes rész, ami ebből a zárás :'D)) A rendőrség, Sheriffség nem bírt minket már körözni, ezért feladták a harcot, és keményebbre folyamodtak. Már hajókat, és helikoptereket is küldtek. Mivel elegünk lett már belőlük, hogy fölöslegesen pazaroljuk a lőszert rájuk, elhatároztuk, hogy betörünk a Sheriffségre, és kitérünk a lopás "szakmából". Mivel nem mehetünk már ki annyira az utcára, így vásároltunk egy helikoptert, amit személyesen kértünk oda, hogy odahozzák. Kidobtunk egy rakás vagyont, de megérte. Az egyik srác, aki bevettünk a 'Kész harc'-ba rendelkezett pilóta engedéllyel. Ezért Ő repült oda a Sheriffség bázisára, ahol, mint a Postabanknál le ellenőríztettük egy civillel a biztonsági rendszert. A civilt megöltük , nehogy beköpjön minket, ezért kiástunk a területünkön egy nagy gödröt, és elástuk. Amíg a terv készült engem is kineveztek Vezérnek. Ennek nagyon örültem. Elkészült a terv, és ezzel együtt a betörés azon a napon este is megkezdődött. A helikopterrel leszálltunk, kinyitottuk az ajtókat rajta, majd betörtünk. A portásnak fegyverrel adtam egy könyököst, és annak a rádióját elloptuk, hogy hallgathassuk mi folyik bent. Egyszer csak ennyit hallottunk: " A kamerák leálltak ". Ezt nem véletlen hallottuk, mivel a tervbe bent volt, hogy a kamerákat elprogramozzuk. Rá 2 percre törtünk be, és szintúgy akit láttunk lőttük le. Főként a tárolók kellettek nekünk, hogy a lőszereket és a Desert Eagle-kat eltudjuk vinni, majd azokat értékesíteni. Mivel voltak biztonsági gombok, illetve riasztók a rendőrők Los Santos-ból átjöttek, hogy segítsenek a Sheriffeknek, az irodákból mindent kiloptunk, aminek valami értéke volt. Ez a betörés 1981. 06. 22.-én volt. Mostmár ez lett a legdurvább betörés, és az is maradt, mostanáig is. Miután a rendőrőket is kiiktattuk beszálltunk a helikopterünkbe, és nagyon gyorsan szálltunk át Las Venturasba. Csak annyit nem vettem észre, hogy nekem nagyon szúrt a lábam, és fájdaltam. Egy ideig nem foglalkoztam vele. Egyre jobban kezdett fájni, de le kellett pakolni a területen. Lepakoltunk... Megnéztem a lábamat, pontosabban a combomat... Ott voltak a többiek is, felhúztam a nadrágomat, majd megláttam a lövést, és a benne levő golyót. Eltaláltak... Akkor még ennyire nem volt fejlett a kórház, ezért saját kezűleg eltávolítottuk a golyót, és ápoltuk a sebet, ami miatt vagyok még életben. De, ezekután egy újság született, amit úgyhívtak, hogy ' Los Santos News ', amibe címlapra került az egész... Célok:OOC: Az a célom hogy egy összetartó közösséget hozzak létre. IC: Szeretném, ha a Waffen Handel lenne az a maffia akitől mindenki fél. Tapasztalataim leaderség terén: Más szervereken is voltam sok frakcióban leader pl: Piru,Orosz maffia, Német maffia, Olasz maffia. És nem kaptam panaszt sosem én sem és a tagok sem mert nem veszek fel olyan embereket akik csak fun ért járnak fel nekem ilyen emberek nem kellenek én komolyan veszem a frakció ügyet. Miért válasszatok engem? Én nem mondom azt hogy engem válasszatok de ha szeretnétek egy Jol rp-ző és nem nonos frakciót a szerverre akkor én azt össze tudom hozni. Járművek: 3db BMW M5, 2db Mercedes Benz G500, 1 Heli. Skinek: http://www.mediafire.com/folder/ekf8fp8655wr7/Skinek Mappolásra még nincs szükség. Köszönöm hogy elolvastátok! Edited Augusztus 12, 2019 by Tony Wright Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Szia, a pályázatodból hiányoznak kötelezően szerepelendő pontok, mivel nem rég nyitottad a pályázatot, adok rá még 24 órát, hogy kibővítsd, utána bírálatra kerül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jorg William Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Viszonylag jó lap lett! Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Michaelvar Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 que palabras..., la idea brillante Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.08.19. 19:00 vagy 2019.08.20. 19:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések