Emili Aderson Létrehozva: November 1, 2021 Megosztás Létrehozva: November 1, 2021 (módosított) Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: <Emili Scoth> OOC név: <Makai Marcell> Mikor születtél, hány éves vagy? <1989.11.3 31> UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <> Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Érdeklődök az egéségügy iránt kis korom óta! 8 általános 5 éves teknikumi éretségi és egyetemi diploma egéségügyi irányban!> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <Édes apám 14 éves koromban meghalt és nem tudtam rajta segíteni És eldöntötem ha rajta nem akkor lássa hogy másokon próbálok!> Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <Hétköznap 2-3 óra Hétvége 4-5 óra> Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <Igen Rendelkezek!> Egyéb, amit szeretnél közölni: <Nem vagyok új maga az mta közöségben durván fél éve nyomom tehát már ki ismertem a mapot! SeeMta V3 mentős vagyok ! Csak a szerveren vagyok új de itt is már durván 200 percem van!> Edited November 1, 2021 by Emili Aderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 1, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 1, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Ahogy fentebb is írtad, még új vagy. Kicsit ismerd ki jobban a szervert (1-2 óra után nem fogod tudni, 1500-2000 perc után lesz talán kis tapasztalatod az itteni helyzetről) és egy kicsit több tapasztalat szerzése után várjuk örömmel a jelentkezésed! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések