Avram Hernandez Létrehozva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 12, 2019 OOC önéletrajz: Sziasztok! Homann Patriknak hívnak,egy 16 éves nyíregyházi lakos vagyok. A Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumába járok,most leszek 10. osztályos a Haladó Német szakon. Nyíregyházán focizom már 6 éve,mondhatjuk azt,hogy megy :D. Sportoláson kívül szeretek még gépezni,leginkább a Fifával,és a SeeMTA-val játszok. Mióta RP-zel?: A SeeMTA-val már körülbelül 2 éve játszok,kisebb-nagyobb szervereken. Nagyobb szerverek közül játszottam a V2-vel,V3-mal is. Viszont kisebb szervereken is megtalálható voltam elég sokszor. A válasz tehát: 2 éve RP-zek. IC önéletrajz: Az én nevem Avram Hernandez,Los Santosban születtem,26 éves vagyok. A szüleim is Los Santosban születtek. Nem voltam egy átlagos gyerek,más voltam,mint a többiek. Már 9 éves koromban fegyver volt a kezemben,s ezek után tovább érdeklődtem az illegális dolgok után. Ahogy látszik,eléggé zűrös volt a családi hátterem. Az apám volt a Grove Street bandának a főnöke. Néhány év múlva az egyik rivális banda,ami nem más,mint a Piru,végzett az édesapámmal. Apám nyomdokaiba lépek,és át szeretném venni e banda vezérszerepét. Frakció neve: Grove Street Families (GSF) Eleinte csak én,meg néhány barátom (kb. 4-5) lennénk benne a bandában,de nyilván szeretnénk Tagfelvételt rendezni. Frakció felépítése,rangok: 1. Zöldfülű: ez lenne a legalacsonyabb rang,ez a rang még beavatásra vár.(kosármeccs,vagy egy kisebb RP-t terveztünk) 2. Bandatag: ez a rang már a banda tagja egy ideje,benne van a kereskedésben,stb. Már egy tapasztalt ember a bandában. 3. Drogszedő: A Drogszedő feladata,ami benne is van a nevében. Ő szedi be a drogokat más bandától,esetleg civil emberektől. 4. Dealer: Szintén a droggal,és más illegális dolgokkal foglalkozna,a beszerzett drogokat adja át a bandavezérnek. (persze a Dealer,és a Drogszedő is benne lenne az RP-ben.) 5. Bandavezető helyettes: (Alleader-belőle 2 lenne) Ő a második legnagyobb rang a bandában,akkor lenne vezérszerepe,ha a leader nincs a városban. a Bandavezér,és a helyettes parancsol a kisebb rangú embereknek. 6. Bandavezér: A Grove Street főnöke,akinek senki nem szólhat semmit sem,ez lenne a legnagyobb rang. Ő csinálja a kisebb/nagyobb RP-ket, Ő csinálja a Tagfelvételt,ő parancsol a kisebb rangoknak. Céljaim a Frakcióval kapcsolatban: Elsősorban is szeretnénk a bandával egy nagyon jó közösséget kialakítani! Másodszor,szeretnénk nagy mennyiségű fegyvert,drogot, stb. eladni,ami hozná a pénzt a bandának. Szeretnénk kreatív RP-ket csinálni,például kosármeccs,kisebb utcai bunyó baseball űtővel/boxerrel,kisebb kategóriás fegyverekkel. Így ezáltal más bandát is RP-ben részesítenénk. Célunk még az,hogy a bandán belül a tagok adják meg a tiszteletet a többi tagnak,hiszen úgy gondolom,a tisztelet mindig a legfontosabb. Szeretnénk,hogy minél több játékos jelentkezzen hozzánk,a Grove Streetbe,amihez ki kell találni egy karaktertörténetet,ami lehetőleg ne úgy kezdődjön,hogy apám,anyám meghalt. Igényelni kívánt frakciójárművek: - Ford E150 (1 darab) - Chevrolet Impala (2 darab) - Dodge Coronet 440 (2 darab) Miért téged válasszunk: A válasz rövid,de egyszerű! A Grove Streetben ki tudom mutatni az RP tudásomat. Ezenkívül szeretek segíteni más embereknek,akik esetleg kezdők,tehát segítőkész fajta ember vagyok,és ami az egyik legfontosabb,csapatjátékos is! Úgy gondolom,képes lennék a Bandavezér szerepre,tudok bánni a nagyobb terhekkel is. Ugyanakkor elvárom,hogy a bandatagok is csapatjátékosok,segítőkészek legyenek ! Milyen tapasztalataim vannak Leaderség terén: Nos… Már voltam kisebb szervereken Grove Street leader néhány hónapig,tehát tapasztalatom van hozzá. Bár nagyobb szervereken (V2,V3) még csak tag voltam a Grove Streeten,ahogy mondtam,kisebb szervereken Leaderként irányítottam a bandát. Úgy gondolom,képes lennék rá! Mapolás: Skinek: A Skineket még nem tudom,csak az ID-ket,de ha ez baj,valamit kitalálok! ID: 105, 106, 107, 269, 270, 271, 300, 301 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Avram Hernandez Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Mapolást valamiért nem engedte: de a itt van : Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Megjegyzés: A tegnapi incidens után egyelőre próbáljatok majd meg egy leendő bandához, maffiához vagy legális frakcióhoz csatlakozni, aztán meglátjuk. Egyelőre nem szeretnénk neked/nektek frakciót a kezetekbe adni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések