Emili Aderson Létrehozva: November 2, 2021 Megosztás Létrehozva: November 2, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Marci > Mikor születtél? < 2006.07.04> Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hétköznap 2-3 órát Hétvégén 5-6 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? <Voltam Flymtan ORFK-ba,SeeMtan OMSZbe> Miért ezt a frakciót választottad? <Szeretek intézkedni és való életben is rendőrnek tanulok! > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Marcinak hívnak 15 éves vagyok! Hobbim Vonatokat fotózok,Drónozok. Tanulmányaim 8 általános és most 9dik ben tanulok rendőrnek 5 éves teknikumban! Érdeklődök az orfk iránt amikor van szabad időm akkor önkéntes tűzoltó vagyok! Szeretek embereknek segíteni!> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < > IC Rész Jelentkező neve: <Emili Aderson> Jelentkező születési helye, ideje: < 1989.10.4 Los Santos > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Hermina Whatson > Jelentkező apjának neve: < Scoth George > Előző munkahelye(i): < Ápoló voltam egy ügyeleten de most végeztem a tanulmányaimal szoval még anyira sok nem volt! > Rendelkezel jogosítvánnyal? <Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A kolegák közti együtműködés egy nagyon fontos dolog! Ha történik valamien büncselekmény akkor az öszetartás a legfontosabb egymás védelme érdekében! De egymást is meg kell segítsük ha van egy autós üldözés akkor be segítünk nekik hogy a kolega ne legyen veszélyben! A rendőrök mindig veszélynek vannak ki téve de mind anyian tudjuk minket és másokat is várnak haza ezért kell óvatosnak lennI! > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Emili Scoth a nevem ! Elvégeztem a 8 általános akkor 5 éves teknikumot egy orvosi egyetemi diploma és egy Rendőrségi kiképzésen vettem részt! Szeretek az embereknek segíteni ha bajuk van! Éses Apám meghalt 14 éves koromba és megfogadtam hogyha fel növök embereknek fogok segíteni ha már rajta nem tudtam! Szeretem az állatokat szeretem a szabad levegőt! Voltam pszichologiai viszgálaton ott minden rendben volt! Orvosi alkalmasságin is voltam nincs semmi bajom el engedtek! Tanultam önvédelmet és lövészetet Világ első voltam lövészetből 16 évesen! Nyugott természetű vagyok az idősekre nagyobb figyelmet fordítok!> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 2, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 2, 2021 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Én is azt tudom mondani, amit @Laciaz OMSZ jelentkezésedbe, szerezz egy kis tapasztalatot még a szerveren, ismerd ki, a későbbiekben várjuk jelentkezésed szíves örömest. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések