Elias Konsta Létrehozva: November 4, 2021 Megosztás Létrehozva: November 4, 2021 InGame neved: >> Elias Konsta<< Észrevételed időpontja: >> 2021.11.04.<< Videó,Kép: >> https://kepkuldes.com/image/uAjCsH << Részletes leírás: >> A minap kijelöltem pár helyet a térképen az x jelzéssel, majd mikor lementem a szerverről akkor nem töröltem a jelzést, és ezáltal bebuggolt a térképen, úgymond többször látom azt X jelzést amit kijelöltem, és laggoltat, próbáltam már újratelepíteni a gta-t, és az mta-t is de mind hiába. (Jól látszik a jobb oldali sarokba hogy kevés az fps-em, szinte nincs is)<< Egyéb megjegyzés: >> -<< Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 4, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 4, 2021 (módosított) Szia! Töröld az ng_hud3 mappát. Miközben törlöd legyél lelépve a szerverről. Edited November 4, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 4, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 4, 2021 Just now, Terciusz said: Szia! Töröld az ng_hud3 mappát. Esetleg 1 kis segítséget tudnál adni hogy azt hol is találom? mert kerestem mindenhol de sehol nem találom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 4, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 4, 2021 Szerveren megoldva. Zárom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések