Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Traktor UB kérelme![Elég decemberben bírálni!]

Matthew Ruiz

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Matthew Ruiz >

A ban időpontja:

<2021.07.21.>

A ban oka:

Utolsó esély eljátszva #Moss >

A ban időtartama:

< Perma ban. >

Admin neve, aki bannolt:

< Terciusz >

Miért szeretnéd az unbant?

Lényegesen szeretnék kitérni rá miért szeretnék unbant! Kezdjük az elején, amikor megkaptam a bant, nagyon elkeseredett voltam napokig, és csak a mentségeket kerestem hátha unbannolnak. De hibáztam mivel nem ismertem a szabályt és úgy cselekedtem. Amik  történtek az azután következő 1-2 hónapra rá, az komolytalan gyerekes viselkedés volt. Megakartam mutatni hogy menő vagyok, és hátha valaki tisztelni fog mert egy nagyon nehéz időszakon mentem át. Rájöttem hogy ez a viselkedés egyáltalán nem helyén való semmiféle ember társaságba, és amit az RP ről mondtam az pedig nem illik rp szerverre miközben folyamatosan RP-ztem más szervereken.  Egyszónak is száz a vége, nagyon megbántam amiket tettem és csináltam. Teljesen megváltoztam, azt viszont már nektek kell eldöntenetek hogy jó vagy rossz irányba változtam. Szeretném legeslegutoljára megpróbálni magam egy normális RP-s példamutató közösségben, most és utoljára, és soha többé nem szegnék szabályt, még az ütközést is 5 mondattal rpzném.Elég decemberben bírálni, csak nagyon nehezen mennek nekem ezek a napok és karácsonykor pont nem fogok tudni ezzel törődni hogy megírjak egy ilyet!

• Like 1

• Terciusz locked this téma
  • 3 weeks later...
  • Szuperadmin

Úgy döntöttem, hogy egy kicsit hamarabb bírálom el. Az elmúlt hetekben láttam rajtad, hogy a bannod óta megváltoztál, remélem ez ígyis marad....
Az Unbant megadom egy 350 perces adminjail fejében. Z/H.

Edited by Terciusz

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.