Matthew Ruiz Létrehozva: November 4, 2021 Megosztás Létrehozva: November 4, 2021 IC/InGame neved: < Matthew Ruiz > A ban időpontja: <2021.07.21.> A ban oka: < Utolsó esély eljátszva #Moss > A ban időtartama: < Perma ban. > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? Lényegesen szeretnék kitérni rá miért szeretnék unbant! Kezdjük az elején, amikor megkaptam a bant, nagyon elkeseredett voltam napokig, és csak a mentségeket kerestem hátha unbannolnak. De hibáztam mivel nem ismertem a szabályt és úgy cselekedtem. Amik történtek az azután következő 1-2 hónapra rá, az komolytalan gyerekes viselkedés volt. Megakartam mutatni hogy menő vagyok, és hátha valaki tisztelni fog mert egy nagyon nehéz időszakon mentem át. Rájöttem hogy ez a viselkedés egyáltalán nem helyén való semmiféle ember társaságba, és amit az RP ről mondtam az pedig nem illik rp szerverre miközben folyamatosan RP-ztem más szervereken. Egyszónak is száz a vége, nagyon megbántam amiket tettem és csináltam. Teljesen megváltoztam, azt viszont már nektek kell eldöntenetek hogy jó vagy rossz irányba változtam. Szeretném legeslegutoljára megpróbálni magam egy normális RP-s példamutató közösségben, most és utoljára, és soha többé nem szegnék szabályt, még az ütközést is 5 mondattal rpzném.Elég decemberben bírálni, csak nagyon nehezen mennek nekem ezek a napok és karácsonykor pont nem fogok tudni ezzel törődni hogy megírjak egy ilyet! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 4, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 4, 2021 (módosított) Akkor decemberig zárom, hisz azt az időpontot beszéltük meg. Edited November 4, 2021 by Terciusz 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 20, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 20, 2021 (módosított) Úgy döntöttem, hogy egy kicsit hamarabb bírálom el. Az elmúlt hetekben láttam rajtad, hogy a bannod óta megváltoztál, remélem ez ígyis marad.... Az Unbant megadom egy 350 perces adminjail fejében. Z/H. Edited November 20, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések