Freddy Monroe Létrehozva: November 6, 2021 Megosztás Létrehozva: November 6, 2021 Magamról: 16 éves vagyok, Pápá-n élek, Kosárlabdázom, Ajkára járok Iskolába, Rendszer gazdát végzek. Általában véve egy nyugodt személyiségű gyerek vagyok, tűrőm egy bizonyos pontig a dolgokat. Amit nem szeretek, ha valaki hülyének akar nézni. Ha azthiszik okosabbak az átlag embernél, és probálnak mindent megmagyarázni. És ezáltal (Pl: az adminisztrátort hülyének nézni). Szabadidőmben vagy játszok, sétálok, edzek, élem az életet és élvezem. Párkapcsolatom van lassan 2 hónapja amiben egész boldog vagyok, Kieggyen súlyozott az életem. A kosárlabdát közepes szinten végzem, a csapat amiben játszom megbecsült tagja vagyok. Lassan csapatkapitány, aminek nagyon örülök. De akár ha esik, ha szakad én megyek! Magamról a játékban: A Szerveren eddig a La Cosa Nostrában voltam alleader, illetve See mta v2-n voltam Pd-ben Alleader, Volt mikor sokat játszottam, és 1 nap alatt szereztem egy e36-ot, teljessen fullos tuningal. Mert elszántam magam, nem érdekelt az idő. Úgy éreztem megéri és szeretném csinálni. A Karakteremet magamra mintáztam, hogy akaratos, de szolidan teszi azt. Minden szituációban mellékeltem mellék rp-t. Tehát egy beszélgetés után ecseteltem pl a fejemben a dolgokat. A La Cosa Nostra egy remek frakció volt, jókat rpztünk. Szeretettel töltött el, mikor összegyűlt a csipet-csapat. És mentünk atm-ezni, vagy akár az annó-i Groove Street-et fenyíteni. Szedtük amit szedni kellet. A v2-n viszont leader illetve tag, nem sokáig voltam. Mivel az már egy olyan magas szint volt. Hogy elegem lett, meguntam azt a folytonos zaklatást amit ott elkellet volna. Ezáltal ott hagytam. Adminjailjeim, Banom: https://imgur.com/a/X5kQGkp (Elnézést a formátumért, de csak így tudtam megoldani) Szóval, a bannomban szerepel a szerverszidás+ nonrp, Ezeket elkövettem, vállalom is. Viszont az egy régebbi társaság, egy régebbi szerver volt számomra. Ez nekem olyan mint egy új szerver, új lehetőségekkel. Szeretném újra kezdeni tiszta lapokkal. illetve, ugyanezt tudom mondani a jailekre, megváltoztam! Adminisztrátor feladata: A játékosoknak segíteni ha elakadnak, büntetni ha nem követik a szabályokat, megfigyelni a játékosokat, illetve másokat. Neki kell leginkább betartani a szabályokat, ugyanis példát kell mutatni a többieknek. aktívnak lenni. Aktivitás: Napi 4, akár 5 óra. (hétvégén akár a fél nap is) Csapatmunka: Csapatmunka?! az pont az erősségem, ugyanis kosárlabdában folyamatossan összekell játszani, Minnél több új arc, annál több lehetőség. egy társaságot általában mindig én kovácsolok össze, így ez számomra nem kihívás! Miért pont én: Noss, ezt mondhatja bárki, de rengeteg szerveren ott voltam adminisztrátor ként. amíg teljessen nem vége lett. Esetlegessen mindig kitartok, amellet ami mellet elkötelezem magam. jól tudok kommunikálni, értek az emberekhez. Értem milyen tipúsuak, és hogy eggyeseket hogy kell kezelni. Miért jelentkeznék: Ez a szerver annó is valahogy meg fogott, de éreztem hogy ennek nem lesz jó vége és így nem tettem a jó cél érdekében, de mostmár érzem azt hogy minden jó lesz újra. Egyszó mint száz, Kedvem lett. Pozitív-Negatív: Pozitív: Jó és gyors problémamegoldó kézség, Gyors reakció, gondolkodok aztán cselekszek, Lehet velem beszélni nem ignorálok mindenkit egyből adok akár még egy új esélyt is (szankciótol függ). Negatív: Nehezen vagyok felidegesíthető de akkor nagyon, Stresszes vagyok, Kicsit goromba néha, Abszolút beletudok merülni bármibe. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 6, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 6, 2021 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került! Megjegyzés.: A lap kinézete, szerkesztése eléggé igénytelen, egyszínű, mondhatni semmilyen. Emellett van egy bannod és súlyosabb adminjailekkel is rendelkezel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések