Elias Konsta Létrehozva: November 10, 2021 Megosztás Létrehozva: November 10, 2021 Panasztevő játékos IC neve: Elias Konsta Panaszra tett játékos IC neve Freddy Monroe Panasz oka: Indokolatlan nagykali (m16) viselése motoron, FGH-n indokolatlan lövöldözés, (Kilőtte a kocsi kerekét.) RK Ez az egész úgy kezdődött hogy animba vertük haverokkal mivel volt 1 kis ic konfliktus, majd ugye hívta egyből Zeus-t mivel előzőleg volt 1 ooc stílus, amit 1x lejelentett majd úgy gondolta hogy mégse tesz rá panaszt, és ezután azzal próbált érvelni hogy ne tudjuk kipakolni, természetesen ezt Zeus elbírálta és rp folyt lett, miután kipakoltam eltelt 1 kevéske idő, aztán azt láttuk haverokkal hogy indok nélkül mászkál m16-al, természetesen meg is kérdeztem tőle ooc-n hogy van-e rá indoka, (Ez azután volt hogy kipakoltam ugye, és ő halálból jött vissza) majd annyi volt rá a válasza hogy semmi közöm hozzá, és nem vagyok admin, aztán folyton követett minket, direkt ránk húzta a kormányt majd követett minket, kiszálltam a kocsiból haver pedig a motorról, ráfogtuk a fegyvert majd elhajtott, aztán követett minket egészen Fern Ridge-ig, aztán leszállt a motorról, és random elkezdett lőni minket, tk-ra lőtte a kocsimat, majd miután a kocsiba ültem, és nem szálltam ki, (Mivel 2-en voltunk és jött közbe haverom előröl) így megvártam hogy elkezdje őt lőni, aztán kiszálltam és megöltem. Bizonyíték (videó, kép, log): https://kepkuldes.com/image/uBuL2e https://kepkuldes.com/image/uBuiHt Ezt még +-ba hozzá teszem, magától elkezdte felszedni, és a srác csak úgy tovább ment az rp után, (MG-ből jött vissza, mivel alapból meghalt volna, csak bebuggolt és magától elkezdte felszedni) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Freddy Monroe Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Neked is jó éjszakát, látom bántja a pocid a meleg esti kakaó! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 1 perce, Freddy Monroe said: Neked is jó éjszakát, látom bántja a pocid a meleg esti kakaó! Értelmes válasz a pk-ra 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 3 perce, Freddy Monroe said: Neked is jó éjszakát, látom bántja a pocid a meleg esti kakaó! Gyerek, ertem en hogy idegesit hogy kaptal egy jogos PK-t, de 1 add meg a tiszteletet mer Gabi feltehetoleg idosebb mint te, 2 ha nem is idosebb, az ilyen stilus nem megengedett forumon :d Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 (módosított) Szaisztok. Én fogom bírálni a PK-t, amint látom a PK-ra tett játékos is válaszolt, szóval felis tennék egy kérdést Gabor felé, kipakolás után animbavertétek, vagy megöltétek? Vagy hogy lett az a vége, hogy meghalt a végén. @Freddy Monroeelég lesz a folyamatos OOC stílusból nem elsőre vagy érte megszólva. Edited November 10, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo D Marcello Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 (módosított) Nem történt animba verés a felsegítés után, kipakoltuk és ott hagytuk, erre ő elkezdte ezt, holott a BUG Miatt maradt életben, másképp meghalt volna. Ezért írtuk neki OOC-ra, hogy nem emlékezhetsz erre attól, hogy életben maradt Edited November 10, 2021 by John_Smith Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Just now, Terciusz said: Szaisztok. Én fogom bírálni a PK-t, amint látom a PK-ra tett játékos is válaszolt, szóval felis tennék egy kérdést Gabor felé, kipakolás után animbavertétek, vag megöltétek? Vagy hogy lett az a vége, hogy meghalt a végén. @Freddy Monroeelég lesz a folyamatos OOC stílusból nem elsőre vagy érte megszólva. úgy volt hogy animba vertem, majd kipakoltam ugye, és mikor még tartott az rp (A kipakolás) akkor magától elkezdte felszedni, így nem halt meg. Alapból nem szedtem/tük volna fel a srácot, ott hagytuk volna, de mivel bebuggolt így nem tudtunk mit csinálni, tovább álltunk, csak ezzel az volt a probléma hogy ő is úgy vette hogy folytathatja az rp-t majd hozta az m16-ot és jah. (Itt a videó mikor buggosan felszedte magától: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Animbavertétek, majd kipakoltátok? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 1 perce, Terciusz said: Animbavertétek, majd kipakoltátok? Én vertem animba, majd én is pakoltam ki, szabályzat úgy írja hogy nem lehet animba lévő embert kirabolni, viszont akkor lehet ha abban az rp-be benne voltam én is, és mivel velem kezdeményezte az rp-t, én vertem animba így ezt nem érzem szabályszegésnek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 (módosított) - Tilos animban lévő embert kirabolni. ↳ (Ha találsz az utcán egy animban lévő embert azt nem rabolhatod ki. Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba, amely eseménynek te is részese voltál, akkor ugyan úgy rabolható.) Egy szimpla verekedés nem elég ahoz, hogy kirabolhasd. “Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba…” Szeretnék egy logot arról, hogy mit vettetek el @Freddy Monroe-tól. Edited November 10, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo D Marcello Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Az szerintem elég akció volt, hogy egy random játékost és a IC barátunkat is animba verte a szerelő sarkán Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 (módosított) 2 perce, Terciusz said: - Tilos animban lévő embert kirabolni. ↳ (Ha találsz az utcán egy animban lévő embert azt nem rabolhatod ki. Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba, amely eseménynek te is részese voltál, akkor ugyan úgy rabolható.) Egy szimpla verekedés nem elég ahoz, hogy kirabolhasd. “Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba…” Aham, érdekes, irl ha te megversz valakit akit ki is akarnál rabolni, attól nem vennéd el a cuccait? + szabályzat nem írja hogy a verekedésnél tiltaná. Edited November 10, 2021 by Elias Konsta 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 (módosított) Verekedés nem elég. Ennyi erővel emberről emberre járnék, elkezdenék vele kötöszködni, majd ha visszaszól animba verem és kipakolom, régen ez egyre gyakrabb lett, ezért jött be ez a szabály. Edited November 10, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Just now, Terciusz said: Verekedés nem elég. Ennyi erővel emberről emberre járnék, elkezdenék vele kötöszködni, majd ha visszaszól amikbaverem és kipakolom, régen ez egyre gyakrabb lett, ezért jött be ez a szabály. Érdekes, szabályzatban nem említi hogy a verekedés nem számít bele, ha nincs benne honnan tudjam hogy szabad-e vagy nem? (És légyszi ne azzal gyere hogy vannak íratlan szabályok, mivel ez nem olyan kis dolog ami mellett el lehetne menni, mivel befolyásolhatja az rp kimenetelét.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo D Marcello Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Admin döntés alapján cselekedett. És elötte is volt nézet eltérés, ahol a frakciójuk HQ-ban kellett verekednem vele.. elégnagy akció szerintem ez. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 - Tilos animban lévő embert kirabolni. ↳ (Ha találsz az utcán egy animban lévő embert azt nem rabolhatod ki. Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba, amely eseménynek te is részese voltál, akkor ugyan úgy rabolható.) Ott van hogy 'akcióban' szerintem 1 verekedés az már 1 rp/akció, ami elég indok arra hogy kiraboljam/juk az illetőt, mert ha tényleg az lenne benne hogy TILOS verekedésnél kifosztani, akkor azt mondom hogy oké, de nincs benne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Kérnék egy logot az esetről, ami elég okot ad arra, hogy kipakolhassátok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo D Marcello Hozzászólva: November 10, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 https://pastebin.com/Yxtx73Yy Már az elég indok voolt amikor a RP elején kést tett a nyakamhoz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 2 perce, John_Smith said: https://pastebin.com/Yxtx73Yy Már az elég indok voolt amikor a RP elején kést tett a nyakamhoz @Terciusz Megkértem a @John_Smith-et hogy küldje ő be a logot, (ugyan az mivel ő is ott volt) nekem valamiért nincs log fájl ahova lementi az ilyeneket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 10, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 10, 2021 Magára az animbaverés utáni kirablásra megvolt az ok, viszont ez FGH helyen történt(autóker mellett), amit tilt a szabályzat. Ezért a következőkre jutottam: - Elias Konsta - 90 perc AJ, indok: FGH helyen való kirablás. - Freddy Monroe - 300 perc AJ, indok: NonRP. Megjegyzés: A kirabolt dolgokat visszakell majd szolgáltasd. @Freddy Monroe-t fórumfigyelmeztetésben részesítem az elején leírt OOC stílusa miatt. Z/H 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 11, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 11, 2021 (módosított) Mivel Zeus úgymond “félrevezetett” titeket, ezért csak Freddy kap AJ-t. Z/H Edited November 11, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések