Jump to content

Sebestyen Attila jelentkezési lapja a Taxitársasághoz

DaveHun13

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Attila-
Hány éves vagy?
- 14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-4 óra Nyári idöszakban de iskola idöszakban meg 1-3 óra -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretek vezetni és emberekkel komunikálni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen mind a 2-vel >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
<Én egy 14 éves Srác vagyok aki szereti az autókat.AutóSport rajongó vagyok.Szeretek a családomal és a barátokal lenni.

Foci rajongó is vagyok.Amit mondok azt megis csinalom megbizható vagyok. Szeptember be megyek középiskolába

IC Rész

Jelentkező neve:
- Sebestyen Attila-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1982 10 28
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Varga Ilona-
 Jelentkező apjának neve:
- Sebestyen Attila
 Előző munkahelye(i):

- Járműszállító -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-Szerintem az a jó ha emberek szeretnek csapat ba dolgozni.Mert személyszerint én szeretek csapatba dolgozni. Szeretem ha kedvesek a munkatársaim.Főleg egy ilyen munkában. 
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- 1982 Október 28.án születtem Los Santosban. Édesanyám Varga Ilona Édespám SebestyenAttila Kisseb Család házban laktunk. Elkezdtem az iskolát végigjártam egészen középiskoláig közben letettem a B kategóriás jogosítványt. Azután  megvettem első autómat.  Elkezdtem keresni magamnak munkát majd fel is vettek Járműszállítónak. Utána a szüleimmel éltem míg nem találkoztam a barátnőmmel. Közös lakásba költöztünk és elkezdtünk külön életet élni. Egészen szépen éltünk mikor a barátnő kiköltözött Londonba utána visszaköltöztem a szüleimhez. Jelenleg egy albérletben lakok Los Santos közepén.  -

Edited by DaveHun13

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.