DaveHun13 Létrehozva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 12, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Attila-Hány éves vagy? - 14 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-4 óra Nyári idöszakban de iskola idöszakban meg 1-3 óra -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert szeretek vezetni és emberekkel komunikálni >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen mind a 2-vel >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Én egy 14 éves Srác vagyok aki szereti az autókat.AutóSport rajongó vagyok.Szeretek a családomal és a barátokal lenni. Foci rajongó is vagyok.Amit mondok azt megis csinalom megbizható vagyok. Szeptember be megyek középiskolába IC Rész Jelentkező neve: - Sebestyen Attila- Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1982 10 28 Jelentkező anyjának leánykori neve: -Varga Ilona- Jelentkező apjának neve: - Sebestyen Attila Előző munkahelye(i): - Járműszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)-Szerintem az a jó ha emberek szeretnek csapat ba dolgozni.Mert személyszerint én szeretek csapatba dolgozni. Szeretem ha kedvesek a munkatársaim.Főleg egy ilyen munkában. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - 1982 Október 28.án születtem Los Santosban. Édesanyám Varga Ilona Édespám SebestyenAttila Kisseb Család házban laktunk. Elkezdtem az iskolát végigjártam egészen középiskoláig közben letettem a B kategóriás jogosítványt. Azután megvettem első autómat. Elkezdtem keresni magamnak munkát majd fel is vettek Járműszállítónak. Utána a szüleimmel éltem míg nem találkoztam a barátnőmmel. Közös lakásba költöztünk és elkezdtünk külön életet élni. Egészen szépen éltünk mikor a barátnő kiköltözött Londonba utána visszaköltöztem a szüleimhez. Jelenleg egy albérletben lakok Los Santos közepén. - Edited Augusztus 14, 2019 by DaveHun13 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucky D Diaz Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Szép napot! Én úgy gondolom hogy ez a Lap egy kicsit ellet hanyagolva és nekem nem nyerte el a tetszésemet mivel egy kicsit rövid de ha kibővíted akkor Én Támogatom de Amíg nem!Addig TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Lapja nem nyerte el a tetszésünket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések