Jump to content

Admin Jelentkezés

Carlos Brown

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: 15 éves vagyok, szeretek sportolni, bicikli, boksz stb. Budapestről érkeztem, 4 es a tanulmányi eredményeim, Programozónak megyek,
  • Magamról a játékban: 21 éves vagyok azért jöttem a városba mert meg szeretném mutatni ki is vagyok valójában.
  • Hányszor voltál admin jailben? 0 szor
  • Hányszor voltál banolva? nem voltam még bannolva sehonnan TS se szerver
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: felügyelje a szervert ha valaki segítséget kér minél hamarabb tudjon segíteni, ha valaki szabályt szegy kiszabni neki a  szangciót.
  • 0/24  fent vagyok ameddig nem megyek nyaralni de azt bejelentem majd elötte
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? hát eddig megismerkedtem egy pár adminnal és szerintem nagyon jó fejek segitőkészek a tulajokat még nem ismerem de szerintem azok is jó fejek lennének szereztem ujj haverokat. szerintem jó közösség
  • Miért pont téged válasszunk?: mert szerintem jól Rp zek és az admin dolgokat el bírom végezni hamar döntök nem idegesedek fel hamar
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: hogy segítsek az embereken mert sokszor látom nincsenek az adminok dutyban.
  • Pozitív tulajdonságok.: (nem idegesedek fel hamar, tudok csapatban együttműködni, mindenkit meghalgatok, mindenkinek adok esélyt. )
  • Negatív tulajdonságok.: (nem szeretem ha hülyének néznek, nem tudok többet  )

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.