Carlos Brown Létrehozva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 12, 2019 Magamról: 15 éves vagyok, szeretek sportolni, bicikli, boksz stb. Budapestről érkeztem, 4 es a tanulmányi eredményeim, Programozónak megyek, Magamról a játékban: 21 éves vagyok azért jöttem a városba mert meg szeretném mutatni ki is vagyok valójában. Hányszor voltál admin jailben? 0 szor Hányszor voltál banolva? nem voltam még bannolva sehonnan TS se szerver Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: felügyelje a szervert ha valaki segítséget kér minél hamarabb tudjon segíteni, ha valaki szabályt szegy kiszabni neki a szangciót. 0/24 fent vagyok ameddig nem megyek nyaralni de azt bejelentem majd elötte Mi a véleményed a csapatmunkáról? hát eddig megismerkedtem egy pár adminnal és szerintem nagyon jó fejek segitőkészek a tulajokat még nem ismerem de szerintem azok is jó fejek lennének szereztem ujj haverokat. szerintem jó közösség Miért pont téged válasszunk?: mert szerintem jól Rp zek és az admin dolgokat el bírom végezni hamar döntök nem idegesedek fel hamar Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: hogy segítsek az embereken mert sokszor látom nincsenek az adminok dutyban. Pozitív tulajdonságok.: (nem idegesedek fel hamar, tudok csapatban együttműködni, mindenkit meghalgatok, mindenkinek adok esélyt. ) Negatív tulajdonságok.: (nem szeretem ha hülyének néznek, nem tudok többet ) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Brown Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 ott van Carlos Brown Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
normie cash @lilreggae Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Számomra formázatlan és rövid.Illetve szerintem a GModok nem szeretik a dupla hsz-t ,ezekre figyelj oda. @lilreggae Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Madd D Crusader Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szia. Szerintem rövid lett. Formázás nulla. NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Hello !Nagyon keveset írtál, a formázása elég fura, a helyedben átgondolnám az egészet. Egyelőre NEM TÁMOGATOM ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Nagyon rövid. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések