Raymond West Létrehozva: November 29, 2021 Megosztás Létrehozva: November 29, 2021 OOC Magamról: Biró Milánnak hívnak 14 éves vagyok. Vásárosnaményban élek a szüleimmel és 1 testvéremmel. Általános iskolába járok mégpedig a Vásárosnaményi Eötvös József Általános iskolába. Tanulmányaimra igazán büszke vagyok egy tantárgy az angol amivel egy kissé meg szokott gyűlni a bajom. Versenyeredményeimre is nagyon büszke vagyok köztük csak matematikai versenyen vettem részt, de legalább ott megtudtam mutatni hogy mit tudok ugyanis a 2018. Móra Matek megyei fordulóján elő helyezésben részvényesültem. 2019.Móra Matek versenyén viszont csak a dobogó harmadik fokán láthattak engem a szüleim. 2020. Bolyai matek versenyén egy két fős csapatban vehettem részt ugyanis a harmadik emberünk sajnos erre a napra pont lebetegedett, de így is el tudtuk foglalni a 10. helyet. Szabadidőmet általában a szabadban töltöm de van olyan nap mikor egész nap a gép előtt töltöm. 4 éve hogy elkezdtem MTA videókat nézni és kb. 6 hónapja hogy elkezdtem RP-zni. IC Magamról: IC Magamról: IC Ronan Tomnak vagyok ismert a szerveren és 5200 játszott percem van. Eddig egy frakcióban vagyok járatos mégpedig az OMSZ-ben. Jelenleg Ápoló vagyok de nagyon várom hogy meglegyen a következő rangom. Éppen nincsen túl nagy pénzősszegem de van egy fullversenytuningos Jeep-em amivel most éppen közlekedek a városban. Adminisztrátor és Adminsegéd feladata: Adminsegéd: Megkönnyítsék az Adminisztrátorok feladatát, hogy a játékosok a kisebb apróbb kérdéseket nekik tudják feltenni. Adminisztrátor: a szabályzata fenntartása és a játékosok segítése, különböző direkt/indirekt történő problémák megoldása. Aktivitási időm: Hétköznap maximum 2 óra. Hétvégén 5 6 óra akár. Véleményem a csapatmunkáról: Szerintem a csapatmunka nagyon fontos főleg az adminoknál. Ha egy csapat nem tart össze akor hatalmas a feszültség mindenki kiesik a képből. Viszont ha a csapat összetartó akkor akár olyan dolgokra lehetnek eggyüt képesek amikben egyedül nem, és sokkal nagyobb feladatokat is jobb megoldani csapatmunkában minthogy egyedül. Miért pont engem válasszanak adminnak? Amit kérnek tőlem azt nagyon szívesen megoldom nagyon segítőkész vagyok illetve szeretek csapatmunkában dolgozni. Miért szeretnék admin lenni? Nagyon nyugott és segítőkész vagyok. Eddig nagyon sok emberen segítettem akik nagyon megszerettek engem azóta, és adminként mégtöbb embernek segítenék még mert nagyon jó érzés. Tulajdonságaim: 4 Pozitív: nyugott segítőkész bölcs talpraesett gyors 4 Negatív: néha kissé makacs néha önfejű gyakran szeret parancsolni általában nagyon kíváncsi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 22, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 22, 2021 Szia, szerintem hanyagold egyelőre az Admin, Adminsegéd jelentkezéseket, volt rád nem egy panasz, rengeteg olyan dolog van, amit még nem tudsz, ezeket kikéne tapasztalni, megkéne tanulni, utána próbálkozz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 24, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy adminisztrátori jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: nagyon összecsapott formázás, helyesírás: vesszők használatának hiánya. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések