Jump to content

Engi ötletei

Engi

Ajánlott bejegyzések

• Főadmin

Hali! Eszembe jutott pár ötlet, amelyek lehet első hallásra butaságnak hangzanak, de ha végig gondoljuk, lehet nem is olyan rossz.

1. Kellene jogositvány hajóra és helikopterre, melyet a rendőrség tudna kiállítani. 
Ez több RP-t vonzana több részről is: A rendőrség ellenőrzéseket tartana a vízen, illetve OMSZ-nél, hogy a pillótáknak van-e jogositványa. Valamint a kiállításnál is kerülne be új RP lehetőség. 

2. A fegyverengedélyt a rendőrségen lehessen kérvényezni és kiállítani.
Ugyancsak több RP lehetőséget vonzana.

3. Autó szállító trélerek autók után.
 Azok a playerek, akik nem tudnak megengedni maguknak egy vontatót, tudnak venni egy trélert, és könyebben eltudnak vinni egyik pontból a másikba egy kocsit. Valamint amennyiben nincs fent szerelő, a tk-s kocsiját eltudja vinni szerelőhöz, és nem kell admin segítségét kérje. Ugyanígy, ha vesz egy új kosit, de nincs taxis, az új kocsit eltudja könnyen hozzni. 

4. Csónak/hajó szállító tréler:  A Dinghy-t, a Lampadati Torot,  a rendőr csónakot, valamint a Reefert lehetne szállítani egy ilyen trélerrel, mert még is csak gyorsabb száraz földön átvinni egy hajót A-ból B-be, főleg ha valaki a Reeferrel szeretne átjutni a Palominoi rákászathoz. Valamint szerintem ez a frisités egyedi is lenne, ilyennel még nem talákoztam egy szerveren se, és szerintem ez sok playert érdekelne. 

Edited by Engi
  • Like 3

• Engi changed the title to Engi ötletei

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.