Főadmin Engi Létrehozva: December 23, 2021 Főadmin Megosztás Létrehozva: December 23, 2021 (módosított) Hali! Eszembe jutott pár ötlet, amelyek lehet első hallásra butaságnak hangzanak, de ha végig gondoljuk, lehet nem is olyan rossz. 1. Kellene jogositvány hajóra és helikopterre, melyet a rendőrség tudna kiállítani. Ez több RP-t vonzana több részről is: A rendőrség ellenőrzéseket tartana a vízen, illetve OMSZ-nél, hogy a pillótáknak van-e jogositványa. Valamint a kiállításnál is kerülne be új RP lehetőség. 2. A fegyverengedélyt a rendőrségen lehessen kérvényezni és kiállítani. Ugyancsak több RP lehetőséget vonzana. 3. Autó szállító trélerek autók után. Azok a playerek, akik nem tudnak megengedni maguknak egy vontatót, tudnak venni egy trélert, és könyebben eltudnak vinni egyik pontból a másikba egy kocsit. Valamint amennyiben nincs fent szerelő, a tk-s kocsiját eltudja vinni szerelőhöz, és nem kell admin segítségét kérje. Ugyanígy, ha vesz egy új kosit, de nincs taxis, az új kocsit eltudja könnyen hozzni. 4. Csónak/hajó szállító tréler: A Dinghy-t, a Lampadati Torot, a rendőr csónakot, valamint a Reefert lehetne szállítani egy ilyen trélerrel, mert még is csak gyorsabb száraz földön átvinni egy hajót A-ból B-be, főleg ha valaki a Reeferrel szeretne átjutni a Palominoi rákászathoz. Valamint szerintem ez a frisités egyedi is lenne, ilyennel még nem talákoztam egy szerveren se, és szerintem ez sok playert érdekelne. Edited December 23, 2021 by Engi 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 27, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 27, 2021 Szia! 3-as ötleted tetszik, az első, másod8ik, illetve az utolsó sem rossz ötlet, viszont nem lenne kihasználva, annyira. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés