Robert J Gordon Létrehozva: December 26, 2021 Megosztás Létrehozva: December 26, 2021 Magamról: Sulyok Róbert vagyok,16 éves. Jászberényvben élek, nagyon szeretek számítógépes játékokkal játszani illetve weblapokat is szeretek szerkezteni Ezen az úton is indultam el tovább tanulás szempontjából,Informatikai szakmát választottam. Szabadidőmben legtöbbet gépezek, azon belül az MTA világát élem. Hébe-hóba szoktam CS:GO-zni R6,LOL, de nagyon keveset játszom velük. Szerveren elért dolgok: A szerverre pontosan 2020.02.02-én jelentkeztem, és jó pár hónapig játszottam rajta, bannoltak is meg minden ilyesmi, de azóta sokat komolyodtam ami a priuszon-is látszik. Illetve tudom hogy nincs makulátlan priuszom de hát sajnálom. No-de a lényegre vissza térve a szerveren új és érettebb életet választottam. Autók közül már fordult meg pár nálám fullosabb,szegényesebb, és közép kategoriásis. Jelenleg egy szegényesebb van mivel gyügyjtögetek a szerveren. Próbálok egy alap tőkét létrehozni amiből majd költekezek. 5pozitív tulajdonság: Kedves,Megértő,Magabiztos,Találékony,Terhelhető, 5Negatív tulajdonság: Olykor makacs,Kissé hiperaktív,tulságosan ki állok az igazamért,Csúnya beszéd[OOC trágárt azért hanyagolom],Türelmetlen. Más szerveren elért adminisztrátori poszt: Saját szerver:Tulaj. Illetve ilyen habi szervereken:SA/Fa,illetve a1,a2,a3. Priusz Kép vagy Videó: https://youtu.be/VgKxTidgpZc Sajnos nem makulátlan, De tanultam belőlük. Szerinted mi az adminisztrátor feladata: Az adminisztrátor feladata hogy segítsen a játékosok problámáin illetve bizonyos szituációkban megoldani azt. Lásd példaként:Le robbant xy játékos autója és nincs elérhető szerelő akkor /setcarhp-zod. valamint RP szabály betartatása ismertetése playerekkel. Aktivitási idő: 3-4óra[Hétköznap] 6-8óra[Hétvégente] Mi a véleményed a csapatmunkáról?: A csapat munka 2, vagy annál több munkáját jelenti. És ami azt illeti csapatban sok minden könnyebb, Az ember is leginkább csapatban szeret lenni mivel én pl"Társasági személyiség vagyok". Miért jelentkezel adminnak: Szeretném magam ki próbálni ebben adminként ezen a szerveren, mert igazából voltam komoly illetve kevésbé komoly szervereken admin és ott tetszet a munkám más playereknek,és egy idő után úgy gondoltam hogy értek hozzá,valamint itt vannak olyan parancsok amiket nem egészében ismerek és ilyen szempontból szivesen tanulok még többet a szerveren. Miért pont téged válasszunk?: Azért mert megbízható vagyok,illetve aktív is. És szeretem a közösséget főleg a jót, és úgy észleltem hogy a szerver admin közössége mint a playereké nagyon jó és épp ezért is gondolom hogy alkalmas lennék rá. Illetven könnyen tanulok, tudom az RP szabályokat. Szeretek rendet tartani, és oda figyelni. ami a legfontosabb segíteni. UI:Köszi hogy elovastad a kis lapomat! PACSI!!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 Szia, több a jailed mint nekem, durva, mert azthittem hogy csak nekem van rengeteg, tudom hogy az ember az ilyet megbánja, mint te vagy én, de a múlt mindig ott lesz mögöttünk, szerintem ennyi jaillel fölösleges volt megírni a lapot, de alapjában nem rossz lap viszont sok az admin most, tartózkodom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 26, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy adminisztrátori jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: rengeteg helyesírási hiba. Egy ilyen lap megírása előtt van egy csomó lehetőséged átnézni, kijavítani a hibákat, amiket ráadásul kb. az összes böngésző egy piros vonallal alá is húz. Szerinted milyen véleménnyel lennének a szerverről azok a játékosok, akik PM válaszként egy helyesírási hibáktól hemzsegő választ kapnának? A formázás pedig eléggé összecsapott lett. Miért fontos, hogy normálisan formázz/formázzatok meg egy jelentkezési lapot, és miért kerüld el a helyesírási hibákat? Azért, mert ebből látjuk, hogy ki mennyire igényes a munkájára... DE... Mostanában olvastam ennél rosszabb lapot is. Az UCP-d viszont valóban nem szép, most játssz inkább egy darabig, ha nem gyűjtesz össze több jailt, nem lesz rád panasz, akkor mondjuk egy-két hónap múlva írj egy összeszedettebb lapot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések