Raymond West Létrehozva: December 28, 2021 Megosztás Létrehozva: December 28, 2021 OOC rész: Hogy hívnak? Milán Hány éves vagy? 13 Mennyi időt tudsz aktív lenni? Hétköznap Csütörtök, Péntek Voltál-e már más frakcióban/akár más szerveren/ ha igen melyikben? Én eddig csak OMSZ-ben voltam de nagyon szeretnék ORFK-s is lenni. Miért ezt a frakciót választottad? Ez áll a legközelebb a szívemhez és ezt szeretem csinálni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? TemSpeak3-mam nincsen de van működő mikrofonom Mutatkozz be pár mondatban! (hobbi, tanulmányok, érdeklődési kör). Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek, Vásárosnaményban. Általános iskolába járok a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskolába. 1-2 éve játszok Rp-szervereken, nagyon sok matematikai versenyt nyertem meg. Matematikából vagyok a legfejlettebb, de Természettudományból se szoktam rossz teljesítményeket hozni. Ennyi lenne többi majd szóban. IC rész Jelentkező neve: Ronan Tom Jelentkező születési helye/ideje: 1952.10.13 San Fierro Jelentkező anyjának leánykori neve: Engelbert Sofia Jelentkező apjának neve: Ronan Martinez Jelentkező legutóbbi munkahelye: San Fierro Fémfeldolgozó-üzem Mit gondolsz a csapatmunkáról? Szerintem a csapatmunka nagyon fontos. Ha egy csapat nem tart össze akor hatalmas a feszültség mindenki kiesik a képből. Viszont ha a csapat összetartó akkor akár olyan dolgokra lehetnek eggyüt képesek amikben egyedül nem, és sokkal nagyobb feladatokat is jobb megoldani csapatmunkában minthogy egyedül.A rádióban is nagyon fontos az eggyütműködés ha valakinek segítség kell vagy csak éppen azért hív segítséget mert nem egyedül akarja elvégezni hanem csapatmunkában. Önéletrajz: 1952.10.13-án születtem a San Fierroi Kórházban. Édesapám egy katonai hadseregben szolgált de az egyik csatában sajnos elbukott. Így édesanyánkra Engelbert Sofiára maradtunk. Az általános iskolát kitűnő továbbtanulással zártam le, és elértem hogy felvegyenek a gimnáziumba. A gimnáziumban mindössze 3 évet jártam, közepes eredményekkel végeztem az utolsó harmadik évem. A célomat elértem felvettek a Rendvédelmi Szak középiskolára ahol nagyon szerrettem volna az utolsó évemben jó eredményekkel távozni. Amíg ide jártam a tanulás mellet a San Fierroi fémfeldolgozó-üzemben is dolgoztam hogy legyen miből megélni. Tökéletes eredményekkel távoztam az Szak középiskolából ezzel bizalommal benyújtanám lapomat az LSPD igazgatósághoz! Köszönöm szépen!!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: December 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2021 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: -Nem a minta alapján van kitöltve. Ha beküldöd minta alapján, akkor majd ránézünk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések