John Jackson Létrehozva: December 28, 2021 Megosztás Létrehozva: December 28, 2021 OOC | Bemutatkozásom Csengődi Attila vagyok, Atesznak, Atosznak becéznek. Ezen kívül, Pesten élek, 13 éves vagyok, Januárban leszek 14. Szabad időmben sokat foglalkozok a játékokkal. SzuperAdmin voltam az egyik ilyen Multi Theft Auto : San Andreas játékon belül. Szeretem a horrort, és az egyéb rémisztő dolgokat. Jó magam szeretek feldolgozásokat (mixeket) csinálni (Lemezlovas vagy más néven DJ). Sokat foglalkoztam már Communityvel, tulaja is voltam egy 238 fős szervernek. Bizalommal kapcsolatban, volt már hogy nagyon átvertek (akiben meg bíztam), volt már hogy pont a bizalom miatt hívtak vissza mondjuk SzuperAdminnak is. Vissza térve magamra, Szeretek focizni, kedvenc színem a piros, fekete. Informatikusnak készülök tovább tanulni, az átlagom miatt is a suliban. Szeretek Discord szervereket fejleszteni, karbantartani, igényesen megcsinálni. Hobbi szerűen mappolok MTA-ban szervereknek. Nem vagyok nagyon sokat író típus, inkább hangalapú beszélgetéseket szeretek folytatni! Általános Iskolába járok ugyanúgy Pestre. 7.-kes vagyok, évvesztes lettem Óvodai +1 év bent tartatásom miatt. Régen volt egy 16-os szinttel lévő karakterem, csak sajnos lecseréltem egy jobbra az SSD-m, azért sajnos, mert elfelejtettem Serial cserét írni. Sajnos olyan félre értések is történtek, hogy itt fórumon is multiacc-ozok + szerveren is. Hogy elmondja mi is van most. Előző karakteremnek nem engedett nevet változtani, ezért nem lett elfogadva a lapom. Most ezért jött ez létre. A játékban meg a másikat nem használom, login nevemet is elfelejtettem már, és hogy ismételni tudjam magamat, El cseréltem egy SSD formázás után a régit. KB. Ennyi. IC | Bemutatkozásom, adataim. Nevem: John Jackson Születési hely, idő: NextCity, Los Santos, 2000.01.23 Édesanyám, apám nevei: Emma Stone, William Jackson. Roma családból származok, és úgy nevezett világjáró vagyok, hiszen rengeteg városban jártam már. Mivel, roma származású úr vagyok, meg adom a tiszteletet, de nem tűröm azokat akik tiszteletlenek velem szemben is! Végzettségeim: Informatikus, Villany-, víz szakember (Utólag végzett O.K.J.-s szakma) Munkám: Jelenleg egy motorosbandába írtam jelentkezést, de még várok a válaszukra. (( Mivel írtam OOC bemutatkozásba, Level 16-os karakterem volt, csak lecseréltem az SSD-m, azért csak 1-es Színtű vagyok jelenleg. Ezerrel arra fogok menni hogy jó RP-ket és minél több szintes legyek a szerveren.)) Adminisztrátor feladat körei: Nos, én úgy vélem hogy egy admin ne a rangért, hogy kiemelkedjen a sima playerektől vagy a hatalomért legyen admin. Az adminisztrátornak amit tenni-e kell, a játékosok segítségére sietni ha "bajban" vannak, vagy akik RP képtelenek azokat jailba helyezni. Aztán még az admin feladatköre hogy az RP-t oktassák, azok számára akik most találtak rá az RP világára. Aktivitási időm: 2 hetente 2400-2500 duty percet tudnék online lenni. Megpróbálok minél aktívabb lenni de a tananyagok ellent mondanak eddig. Tulajdonságaim: 4 pozitív: -szorgalmas -nyugodt -segítőkész -gyors 4 Negatív: -kissé makacs tudok lenni -szeretek parancsolgatni -kíváncsi vagyok -nem szeretek romantikázni annyira Megjegyzésem Köszönöm ha elolvastad, remélem elnyerem tetszésedet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: December 28, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2021 Hi, Láttam, hogy discordon is kissé fel voltál háborodva valamivel kapcsolatban, de nem értem miért. Ilyen lappal nem lehetsz admin, legalábbis itt nem. Semmi formázás, csak a címek vannak zöldre átszínezve és aláhúzva. E mellett sok pont ki van hagyva, ami egy jelentkezési lapban szükséges. (ezeket most nem emelem ki, te is utána tudsz járni) Bár azt sem értem, hogy miért fontos az egy admin jelentkezési lapban az, hogy te nem szeretsz romantikázni? Ezek mellett egyértelműen elutasításra kerül a jelentkezésed. Z/H 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések